Διυλιστήριο: Τράμπ για επιθέσεις: Τα πράγματα χειροτερεύουν

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τράμπ για επιθέσεις: Τα πράγματα χειροτερεύουν



Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε χθες την επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου που άφησε εννιά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, συνδέοντας το επεισόδιο με «ισλαμιστές τρομοκράτες» προτού ανακοινώσει η γερμανική αστυνομία ποιός ευθύνεται.

Σε δήλωσή του, ο Τραμπ είπε ότι «ο ISIS και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχώς σφάζουν χριστιανούς στις κοινότητές τους και σε χώρους λατρείας τους ως μέρος της παγκόσμιας τζιχάντ τους», είπε, χρησιμοποιώντας ακρωνύμιο για το Ισλαμικό Κράτος.

Σε ξεχωριστό μήνυμα στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter, είπε ότι η επίθεση αυτή, μαζί με άλλες στη Τουρκία και την Ελβετία δείχνουν ότι «τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης!»


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus