Διυλιστήριο: VIDEO - 12μηνο και χωρίς βύσμα στην Αθήνα, στην Αεροπορία παινεύτηκε ότι υπηρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

VIDEO - 12μηνο και χωρίς βύσμα στην Αθήνα, στην Αεροπορία παινεύτηκε ότι υπηρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρακαλούσε τον πατέρα του να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε χτες την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία και το Τελωνείο Κήπων στον Έβρο στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του, στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Εκεί συζητώντας με τους αξιωματικούς, τους απεκάλυψε ότι είναι τόσο σκληρό αλάνι (ποιος μπορεί να ξεχάσει την εξορία του στην τρυφερή ηλικία των 6 μηνών), που ζήτησε από τον πατέρα του να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπηρέτησε στην 346 Μοίρα των F16 για 12 μήνες ως οπλίτης στο κέντρο επιχειρήσεων και με καμάρι δήλωσε ότι ήταν μια θέση που δεν πολυχρειαζόταν, καθώς σήμερα όλες οι θέσεις των οπλιτών καλύπτονται από μόνιμους αξιωματικούς της αεροπορίας.




Πηγή luben.tv

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus