Διυλιστήριο: Το εγχειρίδιο του καλού Τούρκου συζύγου συμβουλεύει «πως να δείρετε τη γυναίκα σας»

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Το εγχειρίδιο του καλού Τούρκου συζύγου συμβουλεύει «πως να δείρετε τη γυναίκα σας»

Έναν έντυπο συμβουλευτικό οδηγό γάμου μοιράζει η δημοτική αρχή στην Κιουτάχεια της Τουρκίας στους δημότες της. Αυτός περιέχει πρακτικές συμβουλές, όπως το «πως να δέρνετε τις γυναίκες σας»!

Ο οδηγός 394 σελίδων έχει τίτλο «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή» κι έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νεόνυμφους να έχουν «πετυχημένους και ευτυχισμένους γάμους», όπως αναφέρεται στον πρόλογο του. Βέβαια οι συμβουλές που δίνει βασίζονται στους θρησκευτικούς κανόνες της Σαρία.

Οι σύμβουλοι γάμου της Κιουταχείας σημειώνουν τι η πολυγαμία δημιουργεί υγιή «ανταγωνισμό» μέσα στον γάμο.

Επίσης υπενθυμίζουν ποιος κάνει κουμάντο…

«Μια γυναίκα που δεν ντύνεται για τον άνδρα, που δεν είναι υπάκουη στον άνδρα της ο οποίος είναι η κεφαλή της οικογένειας, μπορεί να ξυλοκοπηθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδηγός.

Όσο για τις συζύγους, τις συμβουλεύει αφού τις δείρουν, να ντυθούν σεξουαλικά και να σερβίρουν στους άνδρες τους καφέ πριν συμφιλιωθούν κάνοντας έρωτα. Τις συμβουλεύει επίσης να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής γιατί αν μείνουν έγκυες το παιδί θα εμφανίσει κατά πάσα πιθανότητα τραυλισμό.

Επίσης, το έντυπο είναι υπέρ των γάμων από την ηλικία των 10 ετών.

Πηγή tvxs.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus