Διυλιστήριο: Το μεγαλείο του παραλογισμού

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Το μεγαλείο του παραλογισμού

Άρθρο από τον Ελεύθερο Αετό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή την είδηση ότι το Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ιδρύει την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία, θέλουμε να ενθυμίσουμε στους υποστηρικτές και μη, της συγκεκριμένης ιδέας ότι τον εν λόγω εγχείρημα ήταν μια ιδέα επί πρωθυπουργίας Καραμανλή και τελευταία επί κυβερνήσεως Αντωνίου Σαμαρά






Το περίεργο στην εν λόγω πρόταση , είναι ότι υποστηρικτές της συγκεκριμένης ιδέας το 2013, έγιναν κατήγοροι και σατυρικοί. Και αντίστοιχα οι κατήγοροι του 2013, έγιναν υποστηρικτές. Γιατί ; 
Γιατί οι αποφάσεις μας και οι κινήσεις μας, δεν βασίζονται στο αν είναι αντικειμενικά κάτι καλό ή όχι.  Όλοι μας, έχουμε ως γνώμονα την κομματική μας γραμμή. Αν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και είμαι ΣΥΡΙΖΑ είναι σωστό, αν το λέει η ΝΔ και είμαι ΝΔ είμαι πάλι σωστό. Δεν μπαίνουμε, καν στο κόπο, να το διαβάσουμε, να το επεξεργαστούμε και διαλεκτικά να υποστηρίξουμε την θέση μας με επιχειρήματα.
Αν δεν ξεφύγουμε από την νοοτροπία του πελατειακού κράτους και της κομματικής γραμμής, δεν πρόκειται ποτέ να ξεμπλέξουμε από τα μνημόνια. 
Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα video από τους ραδιοαρβύλα που καυτηρίαζε αυτήν την πρόταση το 2013 
    



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus