Διυλιστήριο: Σημίτης στους εταίρους: “Βαστάτε, έχετε εκλογές δεν σας συμφέρει να υποχωρήσετε σε σκληρή στάση της Αθήνας”

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Σημίτης στους εταίρους: “Βαστάτε, έχετε εκλογές δεν σας συμφέρει να υποχωρήσετε σε σκληρή στάση της Αθήνας”



Στην εκδήλωση που οργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής, η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο πρώην διοικητής της ΤτΕ Νίκος Γκαργκάνας, οι πρόεδροι της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Θωμόπουλος και της Alpha Bank Βασίλης Ράπανος, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Νικοφόρος Διαμαντούρος, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, οι καθηγητές Νίκος Αλιβιζάτος και Άγγελος Δεληβοριάς, καθώς επίσης πολλοί ακαδημαϊκοί, Δικαστικοί και πρέσβεις. Μεταξύ των οποίων ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα . ( Δεν έγινε γνωστό αν παρεβρισκόταν και ο επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα )

Ο άνθρωπος του οποίου η διακυβέρνηση διανθίστηκε από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και τις πιο μοιραίες αποφάσεις για πορεία της χώρας, καθώς και ότι έβαλε απροετοίμαστη την χώρα, αρον-αρον στο ευρώ, “τόνισε” πως είναι εσφαλμένη η αντίληψη ότι λόγω της αστάθειας της Ευρωζώνης, μια σκληρή ελληνική στάση θα αναγκάσει τους εταίρους μας να υποχωρήσουν. «Υποχώρηση στην έκταση που επιθυμεί η Αθήνα δεν πρόκειται να υπάρξει, διότι τα κόμματα δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την απήχησή τους στο εκλογικό σώμα» , παρατήρησε, μεταφέροντας το “μήνυμα” σε πολλούς αποδέκτες, οχι υποχρεωτικά εντός …

Πηγή: news247.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus