Διυλιστήριο: VIDEO - Στη φυλακή ο Σώρρας

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

VIDEO - Στη φυλακή ο Σώρρας


Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης και 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε νωρίτερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα Δικαστήρια της Πάτρας με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Μηνυτής είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 5 χρόνια, ενώ με την ίδια ποινή καταδικάστηκε και η σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν μπορεί να κάνει έφεση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus