Διυλιστήριο: VIDEO - Σε Εξεταστική στέλνουν Τσίπρας – Καμμένος τα πολιτικά πρόσωπα των σκανδάλων Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, «Ερρίκος Ντυνάν» !

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

VIDEO - Σε Εξεταστική στέλνουν Τσίπρας – Καμμένος τα πολιτικά πρόσωπα των σκανδάλων Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, «Ερρίκος Ντυνάν» !


«Το πάρτι που έγινε τα προηγούμενα χρόνια στην Υγεία, για λογαριασμό μεγάλων και ισχυρών συμφερόντων, θα έρθει όλο στην επιφάνεια» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας πως υπάρχει η πολιτική βούληση για να διαλευκανθούν όλες οι υποθέσεις.

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς σχετική πρωτοβουλία θα αναλάβουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Τίποτε κρυφό από τον ήλιο» υπογράμμισε σχετικά, για να προσθέσει: «Οι μαγκιές όχι στα τηλεπαράθυρα, αλλά εδώ… και κάποιοι μπορεί να χάσουν τα χαμόγελά τους», είπε “δείχνοντας” τον Α/δρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη …

«Εγώ θα είχα πρόβλημα, υπουργοί μου να πηγαίνουν σε προανακριτικές, δεν θα πήγαινα στο Μαντείο των Δελφών να το παίζω σοφός» ανέφερε κλείνοντας τη σχετική αναφορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μια σαφή αναφορά προς τον Κώστα Σημίτη ( περίπτωση Παπαντωνίου )…

«Παραλάβαμε την υγεία σε ένα πλαίσιο οικονομικής ασφυξίας και κάναμε ένα μικρό θαύμα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της “Ωρας του Πρωθυπουργού”, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, για το θέμα της Υγείας.

«Κομματάρχες και κολλητοί υπουργών αλώνιζαν στα νοσοκομεία και γι’ αυτό δεν γινόντουσαν τα αυτονόητα», είπε ο πρωθυπουργός. Το σύστημα υγείας επι των ημερών μας δεν έχει γίνει παράδεισος αλλά έχουν γίνει αλλαγές. Και έχει γίνει “ηθικοποίηση” του συστήματος. Υπερασπίστηκε τους υπουργούς του λέγοντας ότι είναι “άνθρωποι της υγείας”.

Στην δευτερολογία του ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι δέχτηκε μηνύματα γιατρών που του λένε ότι ενώ τους χρωστάει λεφτά ο ΕΟΠΥΥ εκείνοι πρέπει να πληρώσουν ΕΦΚΑ. «Δεν μπορεί να λένε ψέμματα. Δεν είναι όλη η κοινωνία εναντίον σας», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός στην δευτερολογία του, είπε αναφερόμενος στα σχολικά γεύματα ότι δεν είναι κάτι ανούσιο όπως είπε ο κ. Τσίπρας και παραδέχθηκε ότι ακόμα και στις μέρες μας παιδιά πηγαίνουν σχολεία χωρίς να έχουν πλήρη γεύματα από το σπίτι τους.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε και στα ΜΜΕ που όπως είπε δεν έλεγαν τίποτα επι πέντε χρόνια για όσα γίνονταν στην υγεία και τώρα που γίνονται πράγματα δεν ασχολούνται. Ο κ. Τσίπρας για την υπόθεση της Novartis είπε ότι ασχολούνται εισαγγελείς και από τις ΗΠΑ και είπε ακόμα ότι κάποιοι λένε ότι το σκάνδαλο δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερο και από της Siemens.

Δε μπορούμε να βάλουμε στο συρτάρι την δικογραφία Παπαντωνίου και πήραμε την πρωτοβουλία να συσταθεί προανακριτική. Πόσα χρόνια είναι αυτό το σκάνδαλο;Μόνο ο Τσοχατζόπουλος τα έχει κάνει όλα σε αυτή τη χώρα;Για το Γιάννο Παπαντωνίου είπε ότι ζει στην Ελβετία και ο γιος του είναι σύμβουλος του Κυριακου Μητσοτάκη


Πηγή: left.gr

https://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus