Διυλιστήριο: ΘΑΥΜΑ !!! Ο Άκης βρήκε τα 200.000 Ευρώ και αποφυλακίζεται

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΘΑΥΜΑ !!! Ο Άκης βρήκε τα 200.000 Ευρώ και αποφυλακίζεται


Με γυαλιά-καρδούλες υποδέχθηκε την είδηση η Βίκυ Σταμάτη - Γραφειοκρατικά ζητήματα τον κράτησαν στην φυλακή ένα ακόμα βράδυ

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατάφερε τελικά χθες Πέμπτη να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ που το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του έβαλε ως όρο προκειμένου να αποφυλακιστεί -ποσό που συγκέντρωσε από «δωρεές φίλων» όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του.

Ωστόσο, τα γραφειοκρατικά θέματα που σχετίζονται με την αποφυλάκισή του δεν διευθετήθηκαν εγκαίρως και έτσι, ο καταδικασθείς σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής, το πιθανότερο μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε απορρίψει την Τετάρτη, το αίτημα του πρώην υπουργού του για μείωση της χρηματικής εγγύησης των 200 χιλιάδων ευρώ, που αποτελεί έναν από τους πολλούς περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν για την αποφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, εκτός το δικαστήριο εκτός από την εγγυοδοσία των 200.000 ευρώ έχει επιβάλει στον πρώην υπουργό τους εξής περιοριστικούς όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, υποχρέωση παραμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου θα διαμένει.

Έτσι, σήμερα εκτός απροόπτου ο πρώην υπουργός θα αποφυλακιστεί, αναχωρώντας από το νοσοκομείο των φυλακών (όπου νοσηλεύεται) για το σπίτι του, έπειτα από περίπου πέντε χρόνια παραμονής στη φυλακή.

Η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται από χθες το πρωί στο πατρικό της σπίτι στο Χαλάνδρι. Αν και μέχρι το μεσημέρι περίμενε την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αργότερα πληροφορήθηκε ότι κάποια διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες του σωφρονιστικού καταστήματος του Κορυδαλλού, θα αναβάλλουν την αποφυλάκιση του άνδρα της.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus