Διυλιστήριο: Γιατί οι Τούρκοι μισούν τόσο τον Καμμένο; Μια εξήγηση

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Γιατί οι Τούρκοι μισούν τόσο τον Καμμένο; Μια εξήγηση



Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί ο Καμμένος είναι “κόκκινο πανί” για τους Τούρκους; Για πολλοστή φορά του επιτίθενται προσωπικά.

Φταίει η σχέση του με τους Κούρδους στο παρελθόν;

Φταίει η εμπλοκή του στην υπόθεση Οτσαλάν;

Φταίει η ρητορική του στα εθνικά θέματα;

Κι άλλος ΥΕΘΑ είχε επαφή με τον Οτσαλάν,αλλά οι Τούρκοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ μαζί του. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ως δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη από τον ηγέτη των Κούρδων,υπενθυμίζουμε.

Γιατί μισούν τόσο τον Καμμένο οι Τούρκοι λοιπόν;

Γιατί τους χαλάει το “παιχνίδι του εθισμού” στο Αιγαίο! Ποιο είναι αυτό;

Αν δεν το ΄χουμε καταλάβει -έτσι συμβαίνει με τους εθισμούς- φθάσαμε στο σημείο να θεωρούμε …είδηση ότι Έλληνας υπουργός πάει σε ακριτικό νησί του Αιγαίου!!!

Φθάσαμε στο σημείο να συζητάμε και να γράφουμε “πρέπει να πάει ο υπουργός στο Αγαθονήσι,το Φαρμακονήσι,το Καστελόριζο ή θα …προκαλέσουμε”!!!

Οποιοσδήποτε υπουργός ,όχι μόνο ο Καμμένος.

Φθάσαμε στο σημείο να θεωρούμε πρόκληση το ελάχιστο. Ένα στεφάνι για τους τρεις νεκρούς των Ιμίων!

Θα προσθέσουμε και μερικά ακόμη που δεν περιμένουμε από κανέναν να τα επιβεβαιώσει.Αλλά επειδή τα ΄χουμε γράψει -στο ΠΟΝΤΙΚΙ από το 2011- και δεν διαψεύστηκαν ,να υπενθυμίσουμε ότι φθάσαμε τότε, περίπου να αποφεύγουμε τις πτήσεις πέραν του 25ου μεσημβρινού!

Το παιχνίδι του εθισμού οι Τούρκοι το παίζουν χρόνια τώρα κι όπως φαίνεται είχαν επιτυχία. Συνηθίσαμε τις παραβιάσεις. Συνηθίσαμε τις υπερπτήσεις,συνηθίσαμε τις δήθεν αβλαβείς διελεύσεις των τουρκικών πολεμικών πλοίων. “Εθιστήκαμε” στις απόψεις που έλεγαν “δεν πρέπει να προκαλούμε” κάθε φορά που κάποιος Έλληνας πολιτικός ταξίδευε…σε ελληνικά νησιά. Να προκαλέσουμε ποιον;

Δεν ξέρουμε αν ο Καμμένος κάνει τις επισκέψεις για να “σπάσει” αυτόν τον εθισμό. Πιθανόν να μην το ΄χει καταλάβει,πάντως είναι βέβαιο ότι έχει “χαλάσει τη σούπα” των απέναντι.

Όπως και να ΄χει για να τον έχουν στοχοποιήσει έτσι οι Τούρκοι κάτι κάνει σωστά στο συγκεκριμένο θέμα.

Το κακό είναι ότι στο ίδιο μήκος με τους Τούρκους ηγέτες είναι και αρκετοί Έλληνες Βουλευτές, όπως ο Μίλτος όπου όπως θα ακούσετε στο video



Πηγή www.militaire.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus