Διυλιστήριο: Λίστες με διορισμούς στο Ντυνάν δημοσιοποίησε ο Ν. Νικολόπουλος

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Λίστες με διορισμούς στο Ντυνάν δημοσιοποίησε ο Ν. Νικολόπουλος



Οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν δύο ενδεικτικές σελίδες, όπου σε μία στήλη υπάρχει το όνομα του φερόμενου ως προσλαμβανόμου, δίπλα την ιδιότητά του στη συνέχεια στοιχεία επικοινωνίας και τέλος ένα όνομα

Λίστες με διορισμούς στο Ντυνάν φέρεται να ανέβασε στο twitter του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος! Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία από τις δύο λίστες που έχουν φτάσει στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα με την τρίτη κατάθεση του πρ. προέδρου του Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη.

Οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν δύο ενδεικτικές σελίδες, όπου σε μία στήλη υπάρχει το όνομα του φερόμενου ως προσλαμβανόμενου, δίπλα την ιδιότητά του στη συνέχεια στοιχεία επικοινωνίας και τέλος ένα όνομα: στη μία λίστα γράφει «Κυπραίου» και στην άλλη «Βερελής Χρήστος».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Κυπραίου ήταν επί δεκαετίες γραμματέας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πολλά χρόνια διοριζόταν στο ΔΣ του Ντυνάν, ενώ ο Χρήστος Βερελής ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως ο Α. Μαρτίνης αρνήθηκε να σχολιάσει τις λίστες όταν ρωτήθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Γεωργαντά. «Οι δύο καταστάσεις δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο δικής μου επαλήθευσης διότι δεν τις έχω δει» είπε.


Πηγή www.avgi.gr

https://diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus