Διυλιστήριο: Δέσμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας του Μπόμπολα με εισαγγελική εντολή

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δέσμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας του Μπόμπολα με εισαγγελική εντολή



Εντολή για τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, εξέδωσε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, αναφέρουν δικαστικές πηγές.

Η έρευνα των οικονομικών στοιχείων του επιχειρηματία διενεργείται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου πλούτου και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν εντοπιστεί «κενά» στις δηλώσεις του κ. Μπομπόλα.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζει «αναντιστοιχίες» σε διάφορα οικονομικά έτη που συνολικά εκτιμώνται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η αξιολόγηση της οικονομικής εικόνας του επιχειρηματία είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται το ΚΕΦΟΜΕΠ να διαβιβάσει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αξιολογήσει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες.

Πηγή www.tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus