Διυλιστήριο: Japonica: Συγχαρητήρια Ελλάδα κέρδισες 14 δισ. ελάφρυνση χρέους!

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Japonica: Συγχαρητήρια Ελλάδα κέρδισες 14 δισ. ελάφρυνση χρέους!



Ο Paul Bruce Kazarian δήλωσε «ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία να κερδίσει 14 δισ. ευρώ σε ελάφρυνση χρέους». Η απόφαση του Eurogroup και πώς την αποτιμά η Japonica Partners.

Η Ελλάδα στο Eurogroup κέρδισε ελάφρυνση χρέους 14 δισ. ευρώ, υποστηρίζει η Japonica Partners. Όπως υποστηρίζει με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, η ελάφρυνση χρέους θα μειώσει το καθαρό χρέος στον ισολογισμό της κατά ανάλογο ποσό.

Ο οίκος επικαλείται την απόφαση του Eurogroup και τις συνιστώσες ελάφρυνσης του χρέους. Βασισμένος στο ύψος του ελληνικού χρέους στα τέλη του 2016 (176 δισ. ευρώ), καταλήγει ότι η ελάφρυνση είναι στη ζώνη του 8% του ΑΕΠ.

Ο Paul Bruce Kazarian δήλωσε ότι «η Ελλάδα πρέπει να λάβει συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία να κερδίσει 14 δισ. ευρώ σε ελάφρυνση χρέους και τη μείωση του ισολογισμού καθαρού χρέους κατά περίπου το ίδιο ποσό».

Η Japonica Partners επίσης συγχαίρει την Ελλάδα για τη σημαντική πρόοδο που έκανε με την κρατική μεταρρύθμιση, η οποία είναι η διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.

Πηγή www.euro2day.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus