Διυλιστήριο: VIDEO - Α. Μαρτίνης: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί στελεχών του Ντυνάν

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

VIDEO - Α. Μαρτίνης: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί στελεχών του ΝτυνάνΟ Α. Μαρτίνης ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί διορισμένων στελεχών του Ντυνάν, ενώ η Εξεταστική αποφάσισε να μην ελέγξει το CD με τα 17.000 πρόσωπα που νοσηλεύτηκαν δωρεάν γιατί περιέχει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»

«Το ερώτημα δεν είναι αν χαρίσθηκε το Ντυνάν ή αν βλάφτηκε κανείς, αλλά αν όλοι αυτοί είχαν το δικαίωμα να κάνουν αυτή την διαδικασία που έκαναν», επεσήμανε ο πρ. πρόεδρος του Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης περιγράφοντας με αυτό τον τρόπο το αντικείμενο της, κατά την τρίτη ημέρα, κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία.

Ο Α. Μαρτίνης ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί διορισμένων στελεχών του Ντυνάν, ενώ η Εξεταστική αποφάσισε να μην ελέγξει το CD με τα 17.000 πρόσωπα που νοσηλεύτηκαν δωρεάν γιατί περιέχει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».Πάντως εντύπωση προκάλεσε η «εξαφάνιση» του ημερολογίου της ιδιαιτέρας του Μαρτίνη, Ειρήνης Δαγκωνάκη. Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης ενημέρωσε ότι ζήτησε το ημερολόγιο από το Ντυνάν και ότι διέγραψε μία «περίεργη τροχιά», καθώς από το Ντυνάν βρέθηκε στην ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ που έχει αγοράσει το νοσοκομείο στον πλειστηριασμό του 2014. Ο Αντ. Μπαλωμενάκης είπε ότι η Ειρ. Δαγκωνάκη ισχυρίζεται ότι δεν έχει στην κατοχή της το ημερολόγιο.

«Η Δαγκωνάκη έχει δίκιο. Αλλά τώρα που τη σκιάζει η φοβέρα να μη χάσει την θέση της τι να πει; Φυλάχτηκαν τα πάντα σε χώρο της ΗΜΙΘΕΑΣ. Έφυγαν πολλά στοιχεία από το σπίτι μου όταν έγινε είσοδος αστυνομικών», σχολίασε ο Α. Μαρτίνης.


Ο πρ. πρόεδρος του Ντυνάν κάλεσε την Εξεταστική να ζητήσει από τις αρχές το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σειράς προσώπων: των διορισμένων πρώην στελεχών της προσωρινής διοίκησης του νοσοκομείου, μάνατζερ καθώς και διευθυντών των αρμόδιων ΔΟΥ. Συγκεκριμένα ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Λιαρόπουλου, Αυγερινού, Χαραμή, και Καϋμενάκη, του Κολαϊτη και των στελεχών της ΔΟΥ Κηφισιάς, της Μπερετάνου, του Γιαννίκου και του Παπαγεωργίου που έκαναν μαζί όλους τους ελέγχους, του Χαραμή και του Λιαρόπουλου, του συνδικαλιστή Πανταζόπουλου, του Κοντογιαννόπουλου και του Στριγγάρη που ήταν μέλη της επιτροπής προμηθειών.

Ο Α. Μαρίνης απάντησε εμμέσως στην κριτική του Α. Λοβέρδου για κακοδιαχείριση στο Ντυνάν. Είπε ότι ο εκλεκτός του Α. Λοβέρδου κ. Λιαρόπουλος ασκούσε πιέσεις για να απομακρυνθεί ο κ. Μαρτίνης από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Μάλιστα ο κ. Λιαρόπουλος ζήτησε «να μπει επιτέλους κανά ευρώπουλο», αφήνοντας αιχμές για προσπάθεια εκποίησης του νοσοκομείου.Πηγή www.avgi.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus