Διυλιστήριο: «Γκάφα» σε προκήρυξη διαγωνισμού στη Διαύγεια: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε;»

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

«Γκάφα» σε προκήρυξη διαγωνισμού στη Διαύγεια: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε;»



Σάλος έχει προκληθεί για μια φράση που περιλαμβάνεται σε προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου, για την προμήθεια αδρανών υλικών, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Πρόκειται για την πράξη της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Έγκριση μελέτης 49/2017 και κατάρτιση των όρων της Διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, πρ/σμού 39.998,68 €»

Στο έγγραφο ορίζεται ότι οι συμμετέχοντες αποδεικνύουν την τεχνική τους επάρκεια, με μια σειρά από όρους μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προσκόμιση καταλόγου συμβάσεων τριών τουλάχιστον παρόμοιων με την παρούσα σύμβαση προμηθειών.

Το κείμενο διακόπτεται από αναφορά εντός παρενθέσεως που αναφέρει: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».

Από πλευράς δήμου Περιστερίου δόθηκε η εξής απάντηση: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Μετά την αποκάλυψη του εγγράφου, η προκήρυξη κατέβηκε προσωρινά από τη "Διαύγεια", προκειμένου να διορθωθεί στο επίμαχο σημείο.

Απάντηση του δημάρχου Περιστερίου

«Το κείμενο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" με γεμίζει οργή και αποτελεί πρόκληση για κάθε πολίτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, για την προκήρυξη του δήμου που περιέχει φράση που παραπέμπει σε "φωτογραφικούς" όρους διαγωνισμού.

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παχατουρίδης σημειώνει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν "καμπάνες". Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη "Διαύγεια" για προμήθειες και έργα, με απόλυτη διαφάνεια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να "παίξει" με την ιστορία ενός υποδειγματικού δήμου».

Πηγή www.cnn.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus