Διυλιστήριο: Εκεί που δεν υπάρχει το ελληνικό κράτος υπάρχουν Έλληνες εφοπλιστές. - Το «Ίδρυμα Νιάρχου» προσφέρει θέση σε 3.555 παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εκεί που δεν υπάρχει το ελληνικό κράτος υπάρχουν Έλληνες εφοπλιστές. - Το «Ίδρυμα Νιάρχου» προσφέρει θέση σε 3.555 παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών!

Με δωρεά ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για παιδιά που δεν καλύφθηκαν από την προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ το «Ίδρυμα Νιάρχου» προσφέρει μια θέση σε βρεφικούς, νηπιακούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για 3.555 παιδιά.
Μετά από χιλιάδες μηνύματα γονιών ότι τα παιδιά τους θα μείνουν εκτός των παιδικών σταθμών, παρά την προσπάθεια να κάνουν κι άλλες εγγραφές ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς μια θέση στο σχολείο, το Ίδρυμα προχώρησε σε αυτή τη δωρεά.
Η δωρεά πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τριετούς (2012-2015) πρωτοβουλίας του Ιδρύματος, να διαθέσει 100.000.000 ευρώ με σκοπό την παροχή ανακούφισης για την αντιμετώπιση της κοινωνικοοικονομικής κρίσης.
Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε σχετικά στο Πρώτο θέμα: «Αισθανόμαστε χαρούμενοι αλλά και τυχεροί που η γενναιοδωρία του Ιδρυτή μας, Σταύρου Νιάρχου, μας επιτρέπει, για μια ακόμα φορά, να βοηθήσουμε σε ένα κρίσιμο θέμα, δίνοντας το παρών εκεί όπου η παρουσία μας κρίνεται αναγκαία. Ευχόμαστε ότι η απόφασή μας θα ανακουφίσει πολλές οικογένειες».

Πηγή
http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus