Διυλιστήριο: Παίζουν με τα νεύρα μας! Στον ΟΗΕ πάει η «κηπουρός» του Παπανδρέου, Μπιρμπίλη – είχε προηγηθεί ο ΟΟΣΑ!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παίζουν με τα νεύρα μας! Στον ΟΗΕ πάει η «κηπουρός» του Παπανδρέου, Μπιρμπίλη – είχε προηγηθεί ο ΟΟΣΑ!

Η πρώην υπουργός που έκανε καριέρα γιατί πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γιώργο θα είναι υπεύθυνη για την ...

την προστασία της στιβάδας του όζοντος !! Οι καλοί «κηπουροί» δεν πάνε ποτέ χαμένοι, όταν μάλιστα είναι «κολλητοί» του Γιωργάκη..Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα της επαγγελματικής ανέλιξης της κυρίας Μπιρμπίλη που διορίστηκε σε αξιοζήλευτη θέση στον ΟΗΕ με πέντε μέτρα τίτλο: Εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία της στιβάδας του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος!  Η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος πραγματοποιεί δυναμική επιστροφή, παρότι ήταν μέλος μιας κυβέρνησης που αποδοκιμάστηκε από τον ελληνικό λαό στις τελευταίες εκλογές!

Αλλά, και όταν ο «φίλος» Γιώργος αναγκάστηκε να την αποπέμψει από την κυβέρνηση, δεν την ξέχασε. Η κυρία με τις υψηλές διασυνδέσεις διορίστηκε στην πολυπόθητη θέση του Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι με μισθό 7.500 ευρώ το μήνα, δωρεάν στέγαση και αυτοκίνητο με προσωπικό οδηγό!

Με την έλευση της νέας κυβέρνησης και τον σάλο που προκλήθηκε για τα βολεμένα «παιδιά» του ΓΑΠ, αντικαταστάθηκε. Η «τύχη» όμως, σε αντίθεση με τους περισσότερους Έλληνες που πασχίζουν καθημερινά για να βγάλουν πέρα, δεν σταμάτησε να της χαμογελά! Τα τελευταία σενάρια την ήθελαν να βρίσκει στέγη στο υπουργείο Εξωτερικών στο Τμήμα Εμπειρογνομώνων, όπου έχει διοριστεί, έπειτα από διαγωνισμό, σε μόνιμη θέση την οποία διατηρεί, όσα χρόνια ασχολείται με την πολιτική.

Βρέθηκε, ωστόσο, κάτι καλύτερο για να αξιοποιηθεί η πρώην υπουργός για την οποία δεν υπάρχει πολίτης που να θυμάται κάτι για το έργο της στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Το γραφείο Τύπου του ΟΗΕ, μας πληροφόρησε, ότι η κυρία Μπιρμπίλη επελέγη από το γενικό γραμματέα, Μπαν Κι-Μουν, ως εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία της στιβάδας του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος. Η κυρία Μπιρμπίλη επιλέχθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ύστερα από διεθνή διαδικασία επιλογής και θα βρίσκεται σε αυτή τη νευραλγική αλλά και τιμητική για την Ελλάδα θέση, για πέντε έτη.

Όχι! Μην πάει ο νους σας στο κακό! Η φιλία της με τον Γιωργάκη δεν έπαιξε κανένα ρόλο...

Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus