Διυλιστήριο: Επιθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε άτομα της νεολαίας του ΚΚΕ με 8 τραυματίες.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Επιθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε άτομα της νεολαίας του ΚΚΕ με 8 τραυματίες.


Δολοφονική επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων χθες το βράδυ στις 23.55 με λοστούς και καδρόνια σε περίπου 30 άτομα της νεολαίας του ΚΚΕ που έκαναν αφισοκόλλησηγια το 39ο Φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν οκτώ άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με τα θύματα της επίθεσης οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς φορούσαν μπλούζες με διακριτικά του συνδέσμου.

Για την επίθεση o Ριζοσπάστης γράφει σήμερα:
«Υπουλη και δολοφονική επίθεση, με μανία που δείχνει ότι ήθελαν νεκρό...Ο απολογισμός της μαφιόζικης επίθεσης ήταν εφτά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όλοι στελέχη του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης. Είναι φανερό ότι η δράση του ΚΚΕ στην περιοχή και η επιρροή του ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου στους μεταλλεργάτες της Ζώνης ήταν το κίνητρο της επίθεσης από τα μαντρόσκυλα της μεγαλοεργοδοσίας. Λίγες βδομάδες πριν, με βίντεο που γύρισαν «εν κρυπτώ» στη Ζώνη, είχαν εξαπολύσει ανοιχτά απειλές σε βάρος του ταξικού συνδικάτου και στελεχών του ΠΑΜΕ»

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν σήμερα σε συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus