Διυλιστήριο: Την ελευθερία του λόγου στη Γηραιά Ήπειρο δεν την απειλούν οι τζιχαντιστές. Την έχουν ήδη δολοφονήσει, οι ίδιες οι κυβερνήσεις της και η κυρίαρχη "πολιτικά ορθή" κουλτούρα της.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Την ελευθερία του λόγου στη Γηραιά Ήπειρο δεν την απειλούν οι τζιχαντιστές. Την έχουν ήδη δολοφονήσει, οι ίδιες οι κυβερνήσεις της και η κυρίαρχη "πολιτικά ορθή" κουλτούρα της.


Του Τηλέμαχου Χορμοβίτη.

Στην Γαλλία, ο Υπουργός Εσωτερικών απαγόρευσε τις παραστάσεις του κωμικού Ντιεντονέ εξαιτίας των αντισημιτικών του σχολίων.

Στην Γαλλία, η Μπριζίτ Μπαρντό έχει καταδικαστεί 5 φορές από δικαστήρια για δηλώσεις της εναντίον των Μουσουλμάνων.

Στην Αυστρία, ο Βρετανός ιστορικός Ντέιβιντ Ίρβινγκ έμεινε στη φυλακή για 1,5 χρόνο επειδή αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα.

Στη Μεγάλη Βρετανία, ένας χριστιανός ιερέας συνελήφθη από την αστυνομία και καταδικάστηκε επειδή υποστήριζε πως η ομοφυλοφιλία είναι "έγκλημα εναντίον του Θεού."

Στη Σουηδία, ένας ακροδεξιός πολιτικός καταδικάστηκε σε πρόστιμο επειδή είπε πως η ισλαμική κουλτούρα συνδέεται με τους βιασμούς και την κακομεταχείριση των γυναικών.

Αυτή είναι η "ανεκτική" Ευρώπη, που διαδήλωσε σήμερα , τόσο υποκριτικά, υπέρ της ελευθερίας του λόγου. Αυτή είναι η "πλουραλιστική " Ευρώπη, για την οποία κάποιοι είστε τόσο υπερήφανοι. Ένα απέραντο γκούλαγκ "πολιτικής ορθότητας", ένα χαμογελαστό και προοδευτικό Ιράν , όπου όποιος δεν συμμερίζεται την επίσημη ιδεολογία της οδηγείται στα δικαστήρια, καταδικάζεται σε πρόστιμα, φυλακίζεται και περιθωριοποιείται . Την ελευθερία του λόγου στη Γηραιά Ήπειρο δεν την απειλούν οι τζιχαντιστές . Tην έχουν δολοφονήσει , εδώ και πολλά χρόνια, οι ίδιες οι κυβερνήσεις της και η κυρίαρχη "πολιτικά ορθή" κουλτούρα της.

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus