Διυλιστήριο: VIDEO - Ντινόπουλος σε ομιλία: "ο Κουβέλης πληρώθηκε καλά"

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

VIDEO - Ντινόπουλος σε ομιλία: "ο Κουβέλης πληρώθηκε καλά"

Ότι πληρώθηκε καλά ο Φώτης Κουβέλης προκειμένου να πάμε σε εκλογές,δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε προεκλογική του συγκέντρωση σε σπίτι που όμως μαγνητοσκοπήθηκε. Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι "ήθελε εκλογές Γεναριάτικα", άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και "ο Κουβέλης" και απάντησε "αυτόν άστον,αυτός πληρώθηκε καλά".
Η δήλωση του Ντινόπουλου δημιουργεί θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, αφού οφείλει να διευκρινίσει τα στοιχεία που υπάρχουν και οδήγησαν στη δήλωσή του ή να παραδεχθεί πως ρίχνει λάσπη σε πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενος το "κλειστό" των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Στην ίδια ομιλία ο Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια. Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί. Αναφερόμενος στο τι θα κάνει η ΝΔ, είπε πως θα εξασφαλίσει πως θα πηγαίνουμε στο ΑΤΜ και θα μπορούμε να βγάζουμε 20,30,40 ευρώ και θα λειτουργεί το κράτος.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus