Διυλιστήριο: Δείτε το σποτάκι της ΟΝΝΕΔ και γελάστε....

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δείτε το σποτάκι της ΟΝΝΕΔ και γελάστε....


Πραγματικά δεν το πιστεύαμε όταν είδαμε το σποτάκι αυτό. Τι θέλει άραγε να μας πει; ; Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι σατυρικό σποτάκι των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ. Και όμως είναι πραγματικό. Δείχνει έναν νέο,  25 χρονών, πτυχιούχο κάτοχο μεταπτυχιακού, που άραγε τι κάνει ;  Τυλίγει σουβλάκια .... και μετά η μεγάλη ατάκα .... ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ !!!
Δηλαδή τι παροτρύνει τους νέους να κάνουν ; Να ζοριστούν αυτοί και οι οικογένειές τους, να πάρουν πτυχίο, και μετά η σταδιοδρομία τους θα είναι τυλιχτής σουβλάκια. Φυσικά δεν έχουμε τίποτα με τους νέους που δουλεύουν, προσπαθώντας να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την οικογένειά τους σε αυτόν τον δύσκολο καιρό που ζούμε. Αλλά αυτή είναι η ελπίδα που θέλει να παρουσιάσει η νεολαία της ΝΔ ;
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ....




http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus