Διυλιστήριο: VIDEO - Θεϊκή γκάφα Σαμαρά: Στην γραπτή προεκλογική του ομιλία στο Μαρούσι, η .... αυθόρμητη διακοπή από συνθήματα

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

VIDEO - Θεϊκή γκάφα Σαμαρά: Στην γραπτή προεκλογική του ομιλία στο Μαρούσι, η .... αυθόρμητη διακοπή από συνθήματα



Στην φωτογραφία απόσπασμα από την δημοσιευμένη, την πρωθυπουργική σελίδα (εδώ), προεκλογικής ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στο Μαρούσι..... Και εκεί που μίλαγε για τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, διακόπτεται αυθόρμητα από συνθήματα ΟΝΝΕΔιτών, και ο πρωθυπουργός αισθάνεται από την νεολαία που του δίνει δύναμη.....


Η μεγαλειώδης γκάφα βέβαια είναι, ότι το "τσακάλι" που πέρασε την ομιλία στην πρωθυπουργική σελίδα, πέρασε αυτούσια την ομιλία Σαμαρά μαζί με μια "τεχνική φύσεως" οδηγία, η οποία οδηγία ήταν να κάνει παύση στο κατάλληλο σημείο, και εκεί οι συνεννοημένοι ΟΝΝΕΔίτες να πέταγαν συνθήματα, στα οποία θα απάνταγε ο πρωθυπουργός.


Είμαστε σίγουροι, ότι εντός λίγων λεπτών η γκάφα θα διορθωθεί, αλλά ας είναι καλά το print screen, που θα διαδώσει την γκάφα σε όλο της το μεγαλείο.


Προφανώς η απογοήτευση στο γαλάζιο στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλη, που όρεξη για συνθήματα δεν υπάρχει και απαιτείται προσυνεννόηση για να ακουστούν!






Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus