Διυλιστήριο: Μεταβατική κυβέρνηση προτείνει ο Α. Σαμαράς

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μεταβατική κυβέρνηση προτείνει ο Α. Σαμαράς

Το Διυλιστήριο λέει : ... Περίεργα πράγματα γίνονται που δεν δικαιολογούνται. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προτείνει μέτρα 8 δις Ευρώ με συζήτηση για διαγραφή χρέους. Όλοι λένε ότι πρόκειται για τελική συμφωνία (Γιούνκερ, Λαγκάρντ, Μοσκοβισί κτλ). Φεύγουν για να ''βοηθήσουν'' στις διαπραγματεύσεις Σαμαράς, Θεοδωράκης, Γεννηματά. Αμέσως μετά η Λαγκάρντ βγαίνει και δίνει μέτρα που φτάνουν τα 12 δις χωρίς διαπραγμάτευση για το χρέος. Και τώρα διαβάζουμε ο Σαμαράς προτείνει μεταβατική κυβέρνηση. Στο τέλος θα ακούσουμε ότι ο Θεοδωράκης αυτοπυρπολήθηκε στο να πέσει η συγκυβέρνηση και να μπουν περισσότερα μέτρα ....

Να γαντζωθεί στην εξουσία προσπαθεί ο πρόεδρος της ΝΔ, ξεχνώντας ότι ο λαός αποδοκίμασε την πολιτική του και τον έστειλε στην αξιωματική αντιπολίτευση.


Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, πρότεινε το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα.

Η πρόταση έγινε με αφορμή μια ενδεχόμενη απώλεια δεδηλωμένης στην ψηφοφορία επί πιθανής συμφωνίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια κυβέρνηση υπό τον κ. Τσίπρα.

«Δική μου επιδίωξη δεν είναι να μπω σε μια κυβέρνηση από την σημερινή Βουλή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές άμεσα, γιατί δεν το αντέχει η χώρα. Κι αν απολεσθεί η δεδηλωμένη, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ο κ. Τσίπρας, με όσους δικούς του συμφωνούν, να προχωρήσει σε μια συμφωνία με την Ευρώπη, με τη βοήθεια τη δική μας», υποστήριξε ο Αντ. Σαμαράς.


http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus