Διυλιστήριο: VIDEO - Ποιος είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, ο ''νέος'' υπεύθυνος του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ ;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

VIDEO - Ποιος είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, ο ''νέος'' υπεύθυνος του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ ;



Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι το φαβορί για την τοποθέτησή του στη θέση του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, στη θέση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος παραιτήθηκε χθες για να διευκολύνει τον νέο πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ο Ν. Γεωργιάδης έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα και ήταν μέλος του επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκστρατεία διεκδίκησης της ηγεσίας.

Άλλα ποιος είναι ο Νίκος Γεωργιάδης ; Είναι πράγματι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο ; Ποιες είναι οι θέσεις του για κάποια θέματα ;

1. «Μπούρδα» και «χαμένη υπόθεση» κατά τον Ν.Γεωργιάδη το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ (παλιότερη ανάρτηση ΕΔΩ)

«Χαμένη υπόθεση» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «εμμένουμε σε αυτή τη μπούρδα» χάνοντας τεράστιες δυνατότητες διπλωματικής επιρροής, ενώ συντάχθηκε και με τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Νίκολας Μπερνς.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, την Τετάρτη, ο βουλευτής Κέρκυρας υποστήριξε:

«Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα όσο και αν δε μας αρέσει και εμένα με ενοχλεί κατάφορα να λέγεται Μακεδονία, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχω την απαίτηση να αποφασίζω εγώ πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα. Αντίθετα, χάνουμε τεράστιες δυνατότητες διπλωματικής παρέμβασης και επιρροής λόγω του ότι εμμένουμε σε αυτή, την κατά την άποψή μου, μπούρδα».

Παράλληλα, ανέφερε: «Με το που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες των ενταξιακών συνομιλιών θα αρχίσουμε να έχουμε το πρόβλημα της ονομασίας συνεχώς. Θα βρεθούμε σε αδιέξοδο και αυτό που είπε ο Μπερνς όσο και αν είναι αντιπαθητικό, είπε ότι είναι κρίμα η Ελλάδα να κόψει τη δυνατότητα μιας τέτοιας χώρας να προσεγγίσει την ΕΕ λόγω μιας εμμονής στην ονομασία. Αυτό αποδείχτηκε λάθος από μέρους μας εξ αρχής, αφού βλέπαμε ότι δεν περνούσε και χάναμε τη μάχη γιατί δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος που ρεαλιστικά μπορεί να το δει και να πει ότι έχουμε δίκαιο».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε, επίσης, ότι «δεν υπάρχει χώρα όλου του κόσμου που να μην αναφέρεται στη γειτονική χώρα ως Μακεδονία. Δεν υπάρχει έντυπο διεθνές που να χαρτογραφεί την περιοχή και να μην γράφει Μακεδονία πάνω σε αυτή τη χώρα, είτε αυτό λέγεται Economist ή Financial Times».

«Με εξαίρεση μόνο ορισμένους από εμάς δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που αναφέρεται σε αυτή τη χώρας ως ΠΓΔΜ. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μέσω της εξωτερικής μας πολιτικής και εμμένοντας στα άρθρα της ενδιάμεσης συμφωνίας του 95 και να προσπαθούμε τώρα να πείσουμε ολόκληρο τον κόσμο ότι εμείς έχουμε δίκαιο και όλοι ότι άλλοι έχουν άδικο ως προς το αν πρέπει ή όχι να λέγεται μια χώρα με το συνταγματικό κατ αυτήν όνομά της» κατέληξε.

2. O νεοφιλελεύθερος Ν. Γεωργιάδης στήνει διαγωνισμό δημοσίου

Στις 4 Ιουλίου 1776 οι Αμερικανοί κηρύσσουν την ανεξαρτησία τους από την Βρετανία. Η ημερομηνία αυτή είναι η εθνική εορτή των ΗΠΑ.

Το 2007, στην Αθήνα, δύο Έλληνες πολίτες ο νεοφιλελεύθερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Γεωργιάδης και ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Χατζηελευθεριάδης, κατά την επέτειο της 4ης Ιουλίου, ...αλληλοσυγχαίρονται και λένε «να ...ζήσουμε», ως Γραικύλοι.

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης, εντελώς παράνομα, παρέχει προνομιακή πληροφόρηση στον επιχειρηματία για έναν διαγωνισμό του δημοσίου, που θα του επιτρέψει να επικρατήσει των ανταγωνιστών του. Απεδείχθη μάλιστα ότι ο βουλευτής έπαιζε το ίδιο παιγνίδι και με ...άλλον επιχειρηματία.

Όλα αυτά μιλώντας σε ελληνο...αμερικάνικη διάλεκτο που θυμίζει ...Καλομοίρα

Και επειδή είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη, αντίθετα αντιπροσωπεύει ορισμένες επιθετικές ομάδες που δρουν στην ελληνική κοινωνία, ας δούμε με ποιους συντάσσεται ο Νίκος Γεωργιάδης

-Ο κ. Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων «μπούρδες»,
-είχε εκφραστεί υπέρ του γάμου των ομοφιλοφύλων,
-υπέρ της μεταναστευτικής πολιτικής
-υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας
-υπέρ του βιβλίου ιστορίας της κ. Ρεπούση
-υπέρ του σχεδίου Ανάν
-υπέρ κάθε είδους μειονοτήτων
- είναι εκλεκτός του συγκροτήματος του κ. Λαμπράκη και Τεγόπουλου

Νέο-γενίτσαροι και Γιουσουφάκια, Παπαγαλάκια, Νεοοθωμανοί και Γραικύλοι, Χλέμπουρες του εκσυγχρονισμού και γαλαζοπράσινα Λαμόγια... όλη η πανίδα και χλωρίδα της Νεοαποικίας της Γραικυλίας γιορτάζει στις 4 Ιουλίου λοιπόν. Το γνωρίζαμε, αλλά τώρα φάνηκε, ότι αμερικανοδουλεία, διαπλοκή και διαφθορά πάνε μαζί.

Η Ελλάδα της διαφθοράς, της υποτέλειας και της παρακμής δεν είναι κάτι αόριστο και γενικό. Έχει πρόσωπο.



http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus