Διυλιστήριο: Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης με αιχμές για το Ποτάμι

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης με αιχμές για το Ποτάμι



Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού. Ο κ. Θεοχάρης το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την πορεία του κόμματος.

Σημειώνεται…

ότι με την επανεκλογή του Σταύρου Θεοδωράκη στην ηγεσία του Ποταμιού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του τριήμερου συνεδρίου της παράταξης, ενώ μετά την εκλογή του, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια και δεν μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προνόμια του «είσαι» και τη δημοσιότητα του «δεν είσαι», «φωτογραφίζοντας» τον κ. Θεοχάρη.

Πρόσθεσε ότι το κόμμα δεν είναι ούτε του ιδίου ούτε των βουλευτών, αλλά των εθελοντών και των μελών του.

Στις τοποθετήσεις τους οι περισσότεροι εθελοντές χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις για τους βουλευτές του Κινήματος. Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χάρης Θεοχάρης ο οποίος, το βράδυ του Σαββάτου μίλησε για «τρία Ποτάμια», επιρρίπτοντας στον Σταύρο Θεοδωράκη τις ευθύνες για την πτώση των ποσοστών του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις κακές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις.

Την παραίτησή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Ποταμιού γνωστοποίησε με επιστολή του ο βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, στον Επικεφαλής του Κινήματος.

Σε αυτή επισημαίνει ότι στο συνέδριο δεν πάρθηκαν αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.

«Θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», τονίζει.

Αναλυτικά η επιστολή:

Φίλε Σταύρο, Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου ως επικεφαλής του Ποταμιού.

Στο πρόσφατο συνέδριο εξέθεσα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις μου για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος. Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.

Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού. Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.

Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω Βουλευτής του.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus