Διυλιστήριο: VIDEO - Παραλήρημα Αδωνη Γεωργιαδη : "Η Αυστρία έχει δίκιο"

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

VIDEO - Παραλήρημα Αδωνη Γεωργιαδη : "Η Αυστρία έχει δίκιο"


Ας δουμε λοιπόν το επιχείρημα "ο πολεμος υπήρχε απο το 2011" που είναι το θεμέλιο της συνωμοσιολογίας.
• Πράγματι ο εμφύλιος ξεκίνησε το 2011, απο την Συριακή αντιπολίτευση εναντίον του Ασαντ, η οποία ενισχύθηκε απο τις ΗΠΑ, κυριως απο την Χιλαρι Κλιντον, όπως έκανε και στην Λιβύη κατά του Καντάφι με τα γνωστά αποτελέσματα κι απο την Τουρκία που ήθελε να ξεφορτωθει τους Ασαντ απο την εποχή που έδιναν άσυλο στον Αμπντουλαχ Οτσαλαν.
• Πραγματι, σε κάθε εμφύλιο, υπάρχουν θυματα και προσφυγες, όπως και στον Ελληνικο εμφύλιο, αλλά η Συριακή αντιπολίτευση δεν ήταν εκδικητική απέναντι στο Συριακό λαο καθώς της ειναι απαρραίτητη η λαϊκη στήριξη και για την στρατολόγηση, αλλά και γιατι αυτοσκοπός ειναι να κυβερνήσει την Συρια.

Τι άλλαξε όμως το 2015.

Μετα την αποχώρηση των Αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιρακ δημιουργήθηκε το Ισλαμικό Κράτος του Ιρακ ISI καταλαμβάνοντας μεγαλες περιοχές που δεν μπορούσε να ελέγξει η Κυβέρνηση.
Στην αρχή του Συριακού Εμφυλίου το 2011, καθως οι περισσότεροι ήταν Ιρακινοί, πρωην αξιωματικοί του Σαντάμ, δεν ενδιέφερε το ISI η εμπλοκή στην Συρια. Αλλά μετά απο προτροπη της Αλ Καϊντα δημιούργησε τον πρωτο μικρό πυρήνα τη γνωστη Jabhat al-Nusra το 2012 και τελικά τον Απριλιο 2013 ανακήρυξε Ισλαμικό Κράτος Ιρακ και Συριας (ISIS) με διάσπαση απο την Αλ Καϊντα.
Αυτή λοιπόν η ομάδα, άλλαξε την ροη του πολέμου καθώς οι Τζιχαντιστές κάνουν ολοκληρωτικό πόλεμο δολοφονώντας αδιακρίτως, αποκεφαλίζοντας τους αντρες, εκπαραθυρωνουν τους ομοφιλοφίλους, παίρνοντας γυναικές και παιδια για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Η μεγάλη αλλαγη στο προσφυγικό ηρθε όταν απο τον Ιούνιο του 2014 μέχρι την επέμβαση της Ρωσιας τον Σεπτέμβρη του 2015, το ISIS κατάφερε σπειρεί πτώματα σε μεγάλα αστικά κέντρα, με μεγάλο πληθυσμό, που έτρεχε να σώσει την ζωή του. Οι πιο γνωστες περιοχές είναι η Palmyra, Raqqa, Ramadi, Kobane, Aleppo, Homs που έγιναν πεδια σκληρων μαχών.
Φυσικά και η Τουρκία αδραξε την ευκαιρία να πουλήσει σωσίβια βαρύδια στους προσφυγες που βάζει δια της βιας στις βαρκες, και ταυτόχρονα να ξεκινήσει εθνοκάθαρση εδώ κι 40 μέρες στις περιοχες των Κούρδων κι αυτή την στιγμή ειναι σε εξέλιξη
Για το τέλος αφήσαμε την Ευρώπη που απο το 2008 έχει συμφωνήσει στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού με την δημιουργία της Frontex, με πρωτοβουλια της Κυβερνησης Καραμανλή, με υπουργο τότε τον Π.Παυλόπουλο, με προοπτική να γίνει κάτι ανάλογο της Europol παρ'ολα αυτά μετά απο 8 χρονια απραξιας και αθέτησης όλων των συμφωνηθέντων απο την Ευρώπη οι ηγέτες της ΕΕ δινουν 3δις στην Τουρκια για να πνιγει γυναικόπαιδα και κουνάνε το δάκτυλο στην Ελλάδα και βάζουν σε εμας τελεσίγραφο!


Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus