Διυλιστήριο: VIDEO - Ετος ΕλληνοΡωσικής Φιλίας το 2016

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

VIDEO - Ετος ΕλληνοΡωσικής Φιλίας το 2016



To οπτικοακουστικό αφιέρωμα για το επίσημο Έτος 2016 Ελληνορωσικής φιλίας, που ετοίμασε η «Ελαία» σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κορνιλάκη.

Το επετειακό αφιέρωμα προβλήθηκε την 7η Φεβρουαρίου 2016, κατά την εκδήλωση με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περ.Ενότητα Καρδίτσας , η Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Δήμος Καρδίτσας και ο Σύλλογος Κρητών Ν.Καρδίτσας , με ομιλητή τον συγγραφέα και Πρόεδρο του Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ελληνορωσικής Διαπεριφερειακής Συνεργασίας κ.Ιωάννη Κορνιλάκη.



Η ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, συμπίπτει με την υπογραφή του Διατάγματος του Τσάρου Αλεξάνδρου του Α’ , ακριβώς πριν 200 χρόνια, για την τοποθέτηση του Ιωάννη Καποδίστρια, στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας (26 Ιανουαρίου/7 Φερβουαρίου 1816).
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ/ΜΟΝΤΑΖ/ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΦΕ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:2MANSTYLES.PRO
ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΕΝΑΡΞΗΣ: INOSEN COMPANY
ΑΦΗΓΗΣΗ: ΜΑΡΙΑΜ ΠΟΛΥΓΕΝΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΑΙΑ ΑΜΚΕ 2016

Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus