Διυλιστήριο: Θεοδωράκης: Άκυρες οι κινητοποιήσεις με μαγιό...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Θεοδωράκης: Άκυρες οι κινητοποιήσεις με μαγιό...



Ακυρώνονται οι κινητοποιήσεις που είχε προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο το Ποτάμι αντιδρώντας στην πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργηθούν δικαστικές αίθουσες στην παραλιακή ζώνη.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στη σελίδα του στο Facebook:

"Η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η ερώτηση - διαμαρτυρία που κάναμε στη Βουλή πέντε βουλευτές του Κινήματος (Αμυράς, Λυκούδης, Μαυρωτάς, Ψαριανός και εγώ) τους έκαναν να το ξανασκεφθούν. Και μετά από μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πήραν πίσω την απόφαση τους. Άκυρες, λοιπόν, οι κινητοποιήσεις με μαγιό (κατά το "κινητοποιήσεις με γραβάτα") που οργάνωνε το σαββατοκύριακο το Ποτάμι στο παραλιακό μέτωπο."

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη:

"Τελικά δεν θα βουλιάξουν στην άμμο τα βαριά τζιπ της ομάδας μεταγωγών κρατουμένων και οι κλούβες των ΜΑΤ. Γιατί αν έχετε το Θεό σας, αυτό ήταν το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: να κάνουν στις εγκαταστάσεις του beach volley -μια ανάσα από τη θάλασσα- μεγάλες δικαστικές αίθουσες! Η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η ερώτηση - διαμαρτυρία που κάναμε στη Βουλή πέντε βουλευτές του Κινήματος (Αμυράς, Λυκούδης, Μαυρωτάς, Ψαριανός και εγώ) τους έκαναν να το ξανασκεφθούν. Και μετά από μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πήραν πίσω την απόφαση τους. Άκυρες, λοιπόν, οι κινητοποιήσεις με μαγιό (κατά το "κινητοποιήσεις με γραβάτα") που οργάνωνε το σαββατοκύριακο το Ποτάμι στο παραλιακό μέτωπο. Να πάει ο κόσμος, αλλά να πάει για μπάνιο."

''Πέρασε'' του Κόκκαλη και του... Καμμένου! '' Καμιά ενδοκυβερνητική κόντρα'' τονίζει ο Λαρισαίος βουλευτής

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου για άρση της μεταφοράς δικαστικών αιθουσών στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Φάληρο είναι ιδιαίτερα θετική.
Η επιλογή να παραχωρηθεί χώρος από τις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Ρουφ για χρήση δικαστικών αιθουσών, την οποία πρότεινε ο Πάνος Καμμένος, δίνει οριστική και άμεση λύση στο χρονίζον πρόβλημα, ιδιαίτερα μάλιστα για την διεξαγωγή μεγάλων δικών.

Η πρόταση αυτή, επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου, ώστε η παραλιακή ζώνη να γίνει πόλος τουριστικής ανάπτυξης της Αττικής, και όχι μόνο, δεδομένων και των μεγάλων πολιτιστικών έργων που εκτελούνται το τελευταίο διάστημα. Ταυτόχρονα, θα ενδυναμωθεί ο δημόσιος κοινωφελής και αναπτυξιακός χαρακτήρας των ακινήτων της παραλιακής ζώνης.

Θα ήθελα τέλος να καταστήσω σαφές, πως ουδέποτε υπήρξε ζήτημα ενδοκυβερνητικής κόντρας όπως σκόπιμα μερίδα των Μ.Μ.Ε εμφάνισε. Ο αγώνας είναι κοινός και ο στόχος είναι ένας: να βοηθήσουμε τους Έλληνες να σταθούν και πάλι στα πόδια τους».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus