Διυλιστήριο: Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα


Ποσό 6.999,42 στην Εθνική, ένα διαμέρισμα 114 τετραγωνικών μέτρων και μια μοτοσικλέτα 652 κ.ε. έχει στην κατοχή του ο πρωθυπουργός

Εισοδήματα ύψους 66.864 ευρώ προερχόμενα από τη βουλευτική του αποζημίωση εμφανίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δήλωση πόθεν έσχες. Από τα εισοδήματα αυτά οι 28.065,19 ευρώ είναι το φορολογητέο ποσό, ενώ τα υπόλοιπα 38.799,74 είναι αφορολόγητα.

Ο κ. Τσίπρας έχει στην πλήρη ιδιοκτησία του ένα ακίνητο 114 τετραγωνικών μέτρων το οποίο απέκτησε το 1996, χωρίς όμως να αναφέρεται ο νομός ή ο δήμος που βρίσκεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει επίσης τέσσερις προσωπικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα. Το συνολικό ποσό που έχει ως αποταμίευση στην Εθνική ο κ. Τσίπρας ανέρχεται στις 6.999,42 ευρώ.

Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του μια μοτοσικλέτα 652 κυβικών εκατοστών την οποία απέκτησε το 2007.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus