Διυλιστήριο: Για τους πλούσιους

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Για τους πλούσιους


Ελάτε τώρα εσείς πλούσιοι, κλάψτε και θρηνήσετε για τις συμφορές που σας έρχονται. Ο πλούτος σας έχει σαπίσει και τα ενδύματα σας είναι φαγωμένα από το σκόρο, το χρυσάφι σας και το ασήμι σας έχει σκουριάσει και η σκουριά τους θα είναι μια μαρτυρία εναντίον σας, και θα φάει τις σάρκες σας σαν φωτιά. 
Θησαυρίσατε για τις έσχατες μέρες. Τα ημερομίσθια των εργατών που θέρισαν τα χωράφια σας, και σεις τους τα στερήσατε, φωνάζουν, και οι φωνές των θεριστών έχουν φτάσει στα αυτιά του Κυρίου Σαβαώθ.
 Ζήσατε στη γη με πολυτέλεια και απολαύσεις, παχύνατε σαν τα ζώα για την ημέρα που θα τα σφάξουν. Καταδικάσατε, φονεύσατε τον δίκαιο, χωρίς να σας φέρει αντίσταση.
Επιστολή Ιακώβου κεφ 5   1-6
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus