Διυλιστήριο: δολοφονούμαστε αλλά και αυτοκτονούμε…

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

δολοφονούμαστε αλλά και αυτοκτονούμε…

Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να συμμεριστώ την αισιοδοξία κάποιων και πολύ περισσότερο την υπεραισιοδοξία για την αίσια έξοδό μας απ’ την τωρινή μας τραγωδία. Κι αυτό, όχι γιατί πιστεύω ότι τα μοιρολόγια θα μας βοηθήσουν να βγούμε απ’ τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Αλλά γιατί-όπως λέω συνήθως-η πραγματικότητα φωνάζει ότι το να αισιοδοξούμε στην προκειμένη περίπτωση είναι πέρα για πέρα ανεδαφικό.

Και πρώτα-πρώτα γιατί βυθιζόμαστε ολοένα και περισσότερο στην εξάρτηση εκ μέρους του βούρκου της δολοφονικής εταιρίας των τοκογλύφων. Τους οποίους κατ’ ευφημισμόν, πλην ματαίως, επιμένουμε να τους ονομάζουμε «εταίρους» μας. Όπως ακριβώς ονομάζουμε και την πανούκλα «ευλογιά», με την ελπίδα ότι θα ξορκίσουμε τις θανατηφόρες επιπτώσεις της. Τη στιγμή που είναι ηλίου φαεινότερο ότι το δολοφονικό τους σχέδιο σε βάρος μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ή μήπως έχει βελτιωθεί στο παραμικρό η δραματική κατάσταση στην οποία είχαν φέρει τη τη χώρα οι εφιάλτες των προηγουμένων κυβερνήσεων. Που φευ, αφού μετάλλαξαν τις παραμορφωτικές τους μεθοδεύσεις, για να «καθαρθούν» και αντικατέστησαν τις φρουρές των δημίων τους, σηκώνουν τώρα κεφάλι και έρχονται να μας σώσουν και πάλι και να μας οδηγήσουν σε νέα στάδια «δόξης λαμπρά». Ο τομέας της υγείας, της παιδείας, της ανεργίας, της μεθοδευμένης χρεοκοπίας για τη χώρα αλλά και για τα νοικοκυριά μήπως έχει βελτιωθεί στο παραμικρό; Το τελείως αντίθετο μάλιστα. Αφού με την εφαρμογή της φιλοσοφίας του Χότζα έρχεται να επιδεινωθεί η κατάστασή μας στο έπακρον.Γιατί βέβαια η εφαρμογή του 3ου μνημονίου δεν έρχεται με αγγελικά φτερουγίσματα. Έρχεται με μέτρα επώδυνα και καταστροφικά, για όσους βέβαια θα τα υποστούν. Γιατί, όπως φαίνεται, οσεσδήποτε βουρδουλιές στις πλάτες των αλλουνών δεν ενοχλούν στο παραμικρό κάποιους, αν μάλιστα δεν τους χαροποιούν κιόλας.Και προκειμένου να δεχτούμε τις ολέθριες συνέπειές του 3ουαυτού μνημονίου ακόμη και με ανακούφιση ήδη το φιλάνθρωπο ΔΝΤ προβάλλει στον ορίζοντα της κόλασής μας το ικρίωμα και ενός τέταρτου. Για το οποίο ψάχνεται, αν δεν έχει εφευρεθεί εκ μέρους των δικών μας λογοπλαστών κάποιος και πάλι παραπλανητικός ευφημισμός.

Αλλά υπάρχει και η δική μας πλευρά. Το γεγονός ότι εμείς πολυτρόπως αυτοκτονούμε. Αφού πρώτα-πρώτα έχουμε αποκοπεί από τη γη της υπαίθρου μας. Που έθρεψε για γενεές γενεών Ελλήνων. Με πάμπολλες μάλιστα πολύτεκνες οικογένειες. Που τώρα τείνουν να εξαφανιστούν ολοσχερώς. Για τον πρόσθετο λόγο ότι πολεμούνται αναφανδόν, όχι μόνο απ’ τη συμμορία των «εταίρων» μας αλλά κι απ’ τους δικούς μας, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενους» εφιάλτες. Και έτσι η γη μας χωρίς τα φιλόπονα χέρια καλλιεργητών ερημώνεται. Για να φυτρώνουν σ’ αυτή τσουκνίδες και γαϊδουράγκαθα και να κατακλύζονται απ’ τα βάτα. Έτσι ώστε να ταιριάζει η γη της υπαίθρου μας με τις διάφορες εσωτερικές μεταλλάξεις που και εμείς οι ίδιοι υφιστάμεθα. Καθώς έχουμε αράξει στις καφετέριες, όπου απολαμβάνουμε το φραπεδάκι μας, «των οικιών ημών εμπιμπραμένων». Κοπροσκυλιάζοντας και αργολογώντας, σχετικά με τις διαμάχες των ποδοσφαιρικών «μας» ομάδων. Μέσα στις οποίες συχνά σπανίζουν ,αν δεν απουσιάζουν παντελώς οι Έλληνες.

Ή ακόμη λογομαχώντας για τις βατραχομυομαχίες με τα πλαστικά κοντάρια, που βλέπουμε στη Βουλή ή στα τηλεοπτικά παράθυρα μεταξύ των πολιτικών μας φωστήρων. Ακούγοντας τα βαρύγδουπα λόγια τους για την δήθεν καταδίκη της διαπλοκής και της ρουσφετολογίας και τον πέλεκυ της κάθαρσης. Που, όσο περισσότερο απειλούν αυτοί αλλήλους, τόσο βαρύτεροςπέφτει στα δικά μας κεφάλια. Που ωστόσο ψάχνουμε να βρούμε ποιους θα επιλέξουμε για την επόμενη φορά.Ή το πολύ πιθανότερο να επιλέξουν για λογαριασμό μας αυτοί, που φροντίζουν πριν από μας για μας. Ακόμη και για το ποιοι θα μας κυβερνήσουν. Τους οποίους και φροντίζουν να διαφημίζουν με τα χρυσόχαρτα των δήθεν «δημοσκοπήσεων», αλλά και των τηλεοπτικών προβολών, για να τους δεχτούμε με χαρές και πανηγύρια, όταν θα μας τους φορτώσουν στο σβέρκο. Για να συνεχίσουν το μακάβριο εθνοκτόνο έργο τους. Ενώ από το άλλο μέρος αποκλείουν οποιονδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα σατανικά τους παιχνίδια. Με αποτέλεσμα να βλέπουμε συχνά να προωθούνται και να παρελαύνουν στη Βουλή ανίκανοι και να εξοστρακίζονται αυτοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν θετικές υπηρεσίες.

Κι ενώ εμείς κοπροσκυλιάζουμε και αργολογούμε από το άλλο μέρος κουβαλούμε τα αμφιβόλου ποιότητας μεταλλαγμένα οπωρικά και τα κηπουρικά από τα πέρατα της υφηλίου. Αφού, όπως προαναφέραμε εγκαταλείψαμε την εύφορη, με τις άπειρες δυνατότητες γη μας, που επαρκεί να διαθρέψειπολλαπλάσιους απ’ όσους είμαστε κατοίκους. Αλλά βέβαια ποιους κατοίκους; Όχι βέβαια τα θύματα των εγκληματικών πολέμων των νατοϊκών κανιβάλων. Εναντίον των οποίων υψώνουν συρματοπλέγματα ντροπής στις χώρες τους, προκειμένου να τους φορτώνουν σε μας. Έτσι ώστε παράλληλα με την οικονομική μας δολοφονία να πραγματοποιήσουν και την πολιτισμική. Για να εξαφανίσουν το αντίπαλο δέος του ελληνορθόδοξου πολιτισμού και να θριαμβεύσουν σε βάρος των λαών τα σατανικά οικονομικά και «πολιτισμικά τους» σχέδια. Με αποτέλεσμα να άγουν και να φέρουν τα παγκόσμια πράγματα κατά το δοκούν και το συμφέρον τους. Ημών δυστυχώς συμπαρισταμένων και συμβοηθούντων. Ή μήπως δεν είμαστε εμείς, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες ετησίως δολοφονούμε τα παιδιά μας; Σάμπως το όργιο των εκτρώσεων να μην είναι έγκλημα φυλετικής αυτοκτονίας και γενοκτονίας. Δεδομένου ότι, μιμούμενοι τους «πολιτισμένους» δυτικούς κανίβαλους, νομιμοποιήσαμε το έγκλημα των εκτρώσεων! Όπως βέβαια και τόσα άλλα εγκλήματα νομιμοποιούμε διαρκώς, προκειμένου να βοηθήσουμε τους κανίβαλους «εταίρους» μας στην ολοκλήρωση του εξαμβλωτικού έργου τους. Της δολοφονίας μας δηλαδή και ολοσχερούς καταστροφής μας.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus