Διυλιστήριο: Πανθρησκεία στα εγκαίνια του μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου στην Ελβετία! (βίντεο)

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πανθρησκεία στα εγκαίνια του μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου στην Ελβετία! (βίντεο)


To μεγαλύτερο και βαθύτερο τούνελ του κόσμου εγκαινιάστηκε την Τρίτη στην Ελβετία.

Ο Πρόεδρος της Ελβετικής Συνομοσπονδίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι και ο νέος καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν ταξίδεψαν με την αμαξοστοιχία “Gottardo 2016” που εγκαινίασε την νέα αυτή σύνδεση.

«ΘΕΡΜΉ» ΜΑΣΟΝΙΚΉ ΧΕΙΡΑΨΊΑ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΟΎ ΠΡΟΈΔΡΟΥ (ΔΕΞΙΆ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΌ ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΆ).
Η 57 χιλιομέτρων σήραγγα San Gottardo θα παρέχει μια υψηλών ταχυτήτων σιδηροδρομική σύνδεση της Βόρειας με τη Νότια Ευρώπη, διασχίζοντας την καρδιά των Ελβετικών Αλπεων και ξεπερνά σε μήκος την 53,9 χιλιομέτρων σιδηροδρομική γραμμή Σεικάν στην Ιαπωνία.
ΟΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΗΓΈΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΌΛΤΑ ΣΤΟ ΤΟΎΝΕΛ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΏΝ ΑΛΠΩΝ ΌΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΏΣ “ΑΠΌΛΑΥΣΑΝ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ

Η νέα αυτή σιδηροδρομική σύνδεση εγκαινιάστηκε με δύο τρένα να ξεκινούν από αντίθετες κατευθύνσεις μέσα στις Αλπεις.

Η κατασκευή της σήραγγας «κόστισε» πάνω από 12 δις. εκατομμύρια, 17 χρόνια και… 9 νεκρούς εργάτες!

Η τελετή έναρξης του τούνελ πρέπει πραγματικά να προβληματίσει. Δείτε τις πιο ζουμερές σκηνές που συγκεντρώσαμε και… απλά θα πάρετε μια φρίκη! Θυμίζει Χολιγουντιανή ταινία δυστοπικού περιεχομένου, περισσότερο μαύρη τελετή παρά τελετή εγκαινίων ενός κοινωφελούς έργου για πολίτες! Κάπου στο 4 : 27 εμφανίζεται και ο Μενδήσιος τράγος
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus