Διυλιστήριο: Λεβέντης: 'H κυβέρνηση εξοντώνει την οικογένεια Μητσοτάκη απαγορεύοντας τις offshore'

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Λεβέντης: 'H κυβέρνηση εξοντώνει την οικογένεια Μητσοτάκη απαγορεύοντας τις offshore'

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την καθολική απαγόρευση της συμμετοχής σε ξένες εταιρείες θέλει να εξοντώσει την οικογένεια Μητσοτάκη για πολιτικούς λόγους

Τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση προχωρά σε καθολική απαγόρευση της συμμετοχής σε ξένες εταιρείες για να εκδικηθεί την οικογένεια Μητσοτάκη, προέβαλε από τη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης κατά τη συζήτηση της τροπολογίας.



«Η διάταξη που φέρατε είναι φωτογραφική για την οικογένεια Μητσοτάκη. Δεν έπρεπε να το κάνετε αυτό. Δεν είναι ωραίο να ψηφίζετε εκδικητικούς νόμους», είπε ο κ. Λεβέντης στη Βουλή. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο ίδιος θεωρεί την οικογένεια Μητσοτάκη για πολλά δεινά του τόπου αλλά ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. «Ποτέ δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να εμφορείται από εκδικητικότητα και να κάνω ένα νόμο για να εξοντώσω μια οικογένεια» είπε και τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «αν έχετε επιχειρήματα εξοντώστε την οικογένεια Μητσοτάκη πολιτικά. Με αυτό τον τρόπο την ηρωοποιείτε».

Ο κ. Λεβέντης συμφώνησε πάντως με την άποψη της ΝΔ και του Ποταμιού ότι η πλήρης απαγόρευση των offshore είναι υπερβολικά αυστηρή. Προέβλεψε μάλιστα ότι η διάταξη θα καταπέσει στα δικαστήρια. «Από μια διάταξη που τα επέτρεπε όλα ερχόμαστε τώρα σε διάταξη να απαγορεύονται όλα» τόνισε.


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus