Διυλιστήριο: 37 μετάλλια στην ελληνική αποστολή από την Παγκόσμια Γυμνασιάδα ISF 2016

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

37 μετάλλια στην ελληνική αποστολή από την Παγκόσμια Γυμνασιάδα ISF 2016



Πετυχημένη ήταν η παρουσία των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα ISF 2016, στην Τραπεζούντα της Τουρκίας, που ολοκληρώνεται σήμερα, με συμμετοχή 30 χωρών και περίπου 2000 αθλητών και αθλητριών, καθώς η ελληνική αποστολή επιστρέφει έχοντας στις αποσκευές της 37 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.

Συνολικά, οι Έλληνες αθλητές συγκέντρωσαν 13 χρυσά, 17 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική αποστολή συγκέντρωσε 5 χρυσά, 10 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια στην κολύμβηση, 2 χρυσά, 6 αργυρά και 4 χάλκινα στον στίβο, 5 χρυσά στην ρυθμική, καθώς επίσης και ένα χρυσό και ένα αργυρό στην ενόργανη.

Πηγή www.antenna.gr

https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus