Διυλιστήριο: Εγώ είμαι σκατόψυχος κύριε Σρόιτερ, εσύ όμως είσαι διανοούμενη πόρνη κατά τον δημοσιογράφο John Swindon.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Εγώ είμαι σκατόψυχος κύριε Σρόιτερ, εσύ όμως είσαι διανοούμενη πόρνη κατά τον δημοσιογράφο John Swindon.


Άγριο ξέσπασμα του Αντώνη Σρόιτερ: «Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας «σκα…ψυχος»!
Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής του

κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, ξεσπά κατά όσων χαίρονται με την προοπτική να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει:

Σου φταινε ολοι και ολα, για τα χαλια της δικης σου ζωης. Παντα ευθυνονται οι αλλοι, εσυ δεν φταις σε τιποτα. Χαιρεσαι για το προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, γιατι ετσι πιστευεις οτι παιρνει γευση, απο τη δικη σου μιζερια. Εισαι ο γνωστος σε ολους, Ελληνας «σκα...ψυχος». Κομματι αυτης της κοινωνιας, ευτυχως μικρο. Ο αλλος λοιπον, μπορει να ξεπερασει το προβλημα του, μπορει και οχι. Εσυ παλι, παντα «σκα...ψυχος» θα εισαι. Και την μιζερια σου δεν θα την ξεπερασεις ποτε. Γιατι δεν εχεις μαθει να παλευεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακο των αλλων. Περαστικα και κατσε να βλεπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχιζουν..

Κύριε Σρόιτερ, τα είπες αλλά στα τόσα χρόνια που έκλειναν παραγωγικές μονάδες για την οικονομία και την άμυνα της χώρας δεν είδα κανένα δημοσιογράφο ούτε με κροκοδείλια δάκρυα να θρηνεί και να ξεσπά έτσι για το κλείσιμο των λιπασμάτων, το κλείσιμο της ΠΥΡΚΑΛ, των Ναυπηγείων, για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 40 εκ. ευρώ, του Λιμανιού του Πειραιά, για τους χιλιάδες που αυτοκτονούν σαν τσιμπογιαννάκια, για την μετανάστευση που διαλύει οικογένειες. Το αντίθετο βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια. Κύριε Σρόιτερ σαν παρουσιαστής των ειδήσεων δεν σας έκανε τόσα χρόνια εντύπωση πως η Ελλάδα αγόραζε σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή πολεμικό υλικό; Φαρμακευτικό υλικό πχ τα εμβόλια; Και οτιδήποτε αναλώσιμο; Όταν χάθηκαν τα χρήματα των ταμείων όλοι οι δημοσιογράφοι φωνάζατε να επιστραφούν τα χρήματα του ταμείου σας, και επεστράφησαν των υπολοίπων ταμείων δεν επεστράφησαν. Μόνο για τα δικά σας ενδιαφερθήκατε. Πόσοι γέροντες αυτοκτόνησαν από τότε μέχρι σήμερα; Σαν την καμήλα δεν βλέπετε την δικιά σας καμπούρα αλλά βρίζετε την καμπούρα των άλλων.

Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος John Swindon στην ομιλία του για την συνταξιοδότηση του είχε πει: «Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί, να φέρεται δουλοπρεπώς και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία των ισχυρών. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

Πηγή www.aoristies.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus