Διυλιστήριο: VIDEO - Δηλώσεις ΑΙΣΧΟΥΣ από τον Μπογδάνο για την τραγωδία στη Μεσσηνία

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO - Δηλώσεις ΑΙΣΧΟΥΣ από τον Μπογδάνο για την τραγωδία στη Μεσσηνία



Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε κυνικότητα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναγκάζοντας τον σκηνοθέτη να ρίξει άρον-άρον διαφημίσεις προκειμένου να «καλύψει» την ανατριχιαστική του «γκάφα».

Την ώρα λοιπόν που ολοκληρωνόταν η ενημέρωση για τον καιρό, ημέρα που η θεομηνία σάρωσε ολόκληρη τη χώρα προκαλώντας καταστροφές, αλλά και τον θάνατο 4 ανθρώπων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε πως θεωρεί «κουραστικά» και «βαρετά» αυτά τα θέματα.

«Μέσα στην όλη τραγικότητά τους, είναι πολύ κουραστικό ή – αν θέλεις – και βαρετό να παίζεις αυτά τα θέματα», εξομολογήθηκε ο κ. Μπογδάνος, τερματίζοντας το κοντέρ του κυνισμού, τον οποίο διαθέτει άφθονο, όπως έχει αποδειχτεί ουκ ολίγες φορές.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το altsantiri.gr



Πηγή www.periodista.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus