Διυλιστήριο: VIDEO - Κλειστό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας λόγω της ισχυρής βροχής! Τουλάχιστον λειτουργεί ο διαστημικός σταθμός

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO - Κλειστό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας λόγω της ισχυρής βροχής! Τουλάχιστον λειτουργεί ο διαστημικός σταθμός

Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το success story του Σαμαρά (γιατί δυστυχώς ξεχνάμε γρήγορα), όπου το Μάιο του 2013 θα υπέγραφε μνημόνιο συνεργασίας με την NASA !!! Αλλά δυστυχώς έριξε την κυβέρνηση (το 2015) ο κακός Καμμένος, που τώρα δεν παραιτείται, και ο πρώτη φορά αριστερά Τσίπρας και σταμάτησε το μεγαλειώδες έργο του Αντωνάκη ..... Θυμηθείτε το είδος από το σανό που μας έδιναν να τρώμε, από το αντικειμενικό Star, που τώρα το μόρφωμα αυτό της κυβέρνησης μεταξύ αριστεριστών και φασιστών τους πήρε την άδεια  .....

22 Μαίου 2013

Σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο καθηγητής Αεροδιαστημικής και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Λ-Sat επιθεωρητής της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος, στην Καλαμάτα θα εγκατασταθεί σταθμός της NASA!

Από εκεί θα γίνονται πτήσεις ειδικών αεροσκαφών έξω από την ατμόσφαιρα της γης.

Το μέρος επιλέχθηκε λόγω της γεωγραφικής του θέσης που βρίσκεται στο σημείο όπου ενώνονται η Ευρώπη, η Ασία και η Αφρική, κάτι που ευνοεί την ανάπτυξη του «»διαστημικού τουρισμού αλλά και λόγω του ότι είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του καθηγητή Περικλή Παπαδόπουλου.

Παράλληλα θα υπάρξει στην πόλη «διαστημικός τουρισμός» που θα χρηματοδοτηθεί από ιδιωτικά κεφάλαια, όπως είπε ο καθηγητής, τονίζοντας ότι για το θέμα είναι ενήμερη και η κυβέρνηση.

Τον Ιούλιο αναμένεται να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της NASA και της κυβέρνησης.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, για Πανεπιστημιακό Κέντρο Διαστημικής Έρευνας και Υψηλής Τεχνολογίας στην Καλαμάτα μπορεί να αποδώσει με χρονικό ορίζοντα το 2020 κοντά στο 1 τρις δολάρια!

Ο Παναγιώτης Νίκας, δήμαρχος της Καλαμάτας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι «πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σχέδιο το οποίο εφόσον προχωρήσει, δημιουργεί αναπτυξιακές προοπτικές, όχι μόνο για την πόλη της Καλαμάτας, αλλά για όλη την Πελοπόννησο και θα συμβάλλει στην επιστημονική έρευνα και την αναβάθμιση του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο δεν μπορεί να μείνει έξω, αφού πρωτίστως αναφερόμαστε σε πανεπιστημιακό ερευνητικό κέντρο».



Δείτε τώρα την ανάπτυξη που παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση στην πόλη καταγωγής του πρώην πρωθυπουργού. Ευτυχώς τα κατασκευαστικά έργα κρατάνε για πάνω από 20 χρόνια και δεν πρόλαβαν να τα καταστρέψουν ......





https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus