Διυλιστήριο: Νταβούτογλου κατά Ερντογάν

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Νταβούτογλου κατά Ερντογάν


Συντάκτης: Γ.Τσ.

Άργησε ένα χρόνο, αλλά έστω και καθυστερημένα ο Αχμέτ Νταβούτογλου έλυσε τη σιωπή του «σημαδεύοντας» τον Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο κατηγόρησε, εμμέσως, για εγκατάλειψη των ιδρυτικών αρχών του AKP, που κατά τη γνώμη του «αποδυναμώνονται γοργά»...

Οπως είπε σε συνέντευξή του ο τέως πρωθυπουργός, τον Μάιο του 2016 έπεσε θύμα οργανωμένης παραπληροφόρησης από το ιστολόγιο «Pelican Briefing», το οποίο διαχειριζόταν ανώνυμος υποστηρικτής του Ερντογάν: ο... προεδρικός blogger έγραψε πως ο τότε πρωθυπουργός Νταβούτογλου είχε «προδώσει» τον πρόεδρο, διότι δήθεν «δεν προωθούσε αρκετά» το σχέδιο για προεδρικές υπερεξουσίες «και συνεργαζόταν με τη Δύση και τους “δούρειους ίππους” της εντός Τουρκίας για να ανατρέψουν τον αρχηγό» - μια μεθοδευμένη επίθεση που οδήγησε ουσιαστικά στην «παραίτησή» του λίγες ημέρες αργότερα.

Οπως είπε χθες: «Διεξάγονται δολοφονίες χαρακτήρων μέσω φημών. Εκείνο που μας στενοχώρησε περισσότερο ήταν η σιωπή των φίλων μας για το θέμα»...

Πηγή www.efsyn.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus