Διυλιστήριο: Σοκάρει η δήλωση της Μέι: Περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σοκάρει η δήλωση της Μέι: Περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού



Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι δήλωσε ότι είναι διατεθειμένη να εξετάσει αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εάν αυτό χρειάζεται για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού.

Η πρωθυπουργός των Συντηρητικών σημείωσε πως η Βρετανία οφείλει να κάνει περισσότερα για να περιορίσει τις κινήσεις φερόμενων ως εξτρεμιστών ακόμη και εάν δεν έχει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να τους ασκεί ποινικές διώξεις.

Η Μέι έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά την επίθεση του Σαββάτου στο Λονδίνο, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, κι ενώ απομένουν πλέον δύο εικοσιτετράωρα ώσπου να ανοίξουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Στο μεταξύ, μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα καταδεικνύει ότι οι Τόρις οδεύουν να αυξήσουν την κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus