Διυλιστήριο: Εξιχνιάστηκαν οι τέσσερις διαρρήξεις στα νοσοκομεία - Καρτέλ της Λατινικής Αμερικής κρύβονταν από πίσω

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Εξιχνιάστηκαν οι τέσσερις διαρρήξεις στα νοσοκομεία - Καρτέλ της Λατινικής Αμερικής κρύβονταν από πίσω



Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πίσω από τις διαρρήξεις σε τέσσερα νοσοκομεία μέσα σε λίγες ημέρες μέσα στον Μάιο κρύβονται καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες των διαρρήξεων στα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λαμίας, Λάρισας και Βόλου είναι τρεις Κολομβιανοί.

Όσο για τα εργαλεία που έκλεψαν, εντοπίστηκαν στη Λατινική Αμερική καθώς η «ταυτότητά» τους έκανε δυνατή την ανίχνευσή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις Κολομβιανοί εμφανίζονταν αρχικά ως τουρίστες και νοίκιαζαν σπίτια κοντά στα νοσοκομεία που θα χτυπούσαν. Στη συνέχεια υποδύονταν τους ασθενείς προκειμένου να κάνουν κατόπτευση του χώρου αλλά και να έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό των τεσσάρων νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Αφού άρπαζαν, δε, τα εργαλεία, τα ταχυδρομούσαν.

Οι τρεις δράστες έφτασαν στην Ελλάδα στις αρχές Μαΐου μέσω Τουρκίας με πορτογαλικά διαβατήρια ενώ στη συνέχεια έφυγαν στις 25 Μαΐου μέσω Ισπανίας.

Πηγή www.pronews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus