Διυλιστήριο: Εξεταστική για το μνημόνιο θα ζητήσουν οι ΑΝΕΛ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Εξεταστική για το μνημόνιο θα ζητήσουν οι ΑΝΕΛ


Την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να επιδιώξουν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο γνωστοποίησε ο Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι με ομόφωνη απόφαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ αποφάσισε τη σύνταξη κειμένου για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενημέρωσε τους βουλευτές για τις εξελίξεις σε σχέση με το Eurogroup, είπε ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης διαπραγματεύτηκε υπό πολύ σκληρές και αντίξοες συνθήκες και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά η Γερμανία μπήκε στην άκρη.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus