Διυλιστήριο: Βενιζέλος: Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο ώστε οι θεσμοί να αναγκάζουν την κυβέρνηση να γράψει με τα χέρια της το μνημόνιο?!?

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Βενιζέλος: Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο ώστε οι θεσμοί να αναγκάζουν την κυβέρνηση να γράψει με τα χέρια της το μνημόνιο?!?

Τι άλλο θα ακούσουν ακόμα τα αυτάκια μας.!!
Αφού μας εξηγεί η αυτού χυδαιότης πόσο πίσω πήγαμε με τη νέα κυβέρνηση (λίαν συντόμως θα φανεί αν αληθεύει αυτό), μας λέει ότι λυπάται που οι θεσμοί(τρόικα) θα αναγκάζουν την νέα ελληνική κυβέρνηση να γράψει με τα χέρια της το μνημόνιο. Δεν το γράφουν αυτοί, συνεχίζει, για να το στείλουν να δούμε αν συμφωνούμε (ναι σε όλα), αλλά υποβάλουν την πρόσθετη τιμωρία στην Ελληνική κυβέρνηση να το γράφει....

Δηλαδή ο άνθρωπος αυτός που τόσα χρόνια συγκυβερνούσε την χώρα, μας λέει ότι είναι τιμωρία η ελληνική κυβέρνηση να βρει τα κακώς κείμενα της πατρίδας μας και να κάνει με δική της πρωτοβουλία τις τομές-μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται, κοιτάζοντας το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της.
Είναι τιμωρία να βρει εκείνη τους τρόπους να πατάξει την φοροδιαφυγή, το πελατειακό κράτος κι  όλο αυτό το πλιάτσικο που έγινε στις πλάτες του ελληνικού λαού (πήρε κι αυτός το κοκκαλάκι του για την σιωπή του και την συμμετοχή του στις ενοχές, ώστε να βγαίνει ο κάθε βούβαλος να μας λέει , μαζί τα φάγαμε).

Σύμφωνα λοιπόν με την Αυτού χυδαιότης το σωστό και αυτό που παραδέχεται ότι έκανε μέχρι τώρα η κυβέρνηση του, είναι να παίρνουμε το μνημόνιο από τρίτους, που δεν έχουν ιδέα για τις ανάγκες της χώρας, να λέμε yes sir, και να εξυπηρετούμε μια χαρά τα συμφέροντά τους και μόνο.



( δεν ξέρω αν οι τωρινοί θα πετύχουν ή όχι, εύχομαι πραγματικά να πετύχουν, αλλά και να μην πετύχουν να ξέρετε ότι εσείς συγχωροχάρτι δεν πρόκειται να πάρετε. Και αν ακόμα δεν τιμωρηθείτε όσο είστε εν ζωή, να ξέρετε. Η ιστορία θα σας μνημονεύει σαν εφιάλτες και τίποτα παραπάνω)

www.diulistirio.blogspot.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus