Διυλιστήριο: Για το τέμενος έχουμε λεφτά, γιατί όχι για το σκήνωμα της Αγίας Παρασκευής ;

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Για το τέμενος έχουμε λεφτά, γιατί όχι για το σκήνωμα της Αγίας Παρασκευής ;

Πόση υποκρισία να αντέξουμε και εμείς οι άνθρωποι !!!! 

Προχθές στη Βουλή ψηφίστηκε νομοσχέδιο που επιτρέπει στους Μουσουλμάνους , να τους χτίσουμε εμείς με Κρατικά Ελληνικά χρήματα , ένα τόπο να κάνουν και αυτοί την προσευχή τους !!! Δίκαιο και ηθικό , θα πω εγώ ο μεγαλόψυχος , που πρέπει όμως να ξεχάσω την Ιστορία μου και τι τράβηξαν οι Χριστιανοί κάποια παλιά χρόνια ......Αλλά επειδή είναι "παλιά τα χρόνια" θα το καταπιώ και θα πω Οκ . 

Αλλά τώρα , να μας πειράζει και να γίνεται θέμα και να σχολιάζεται , ότι το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας , θα πάει στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα για να προσκυνήσουν οι ασθενείς , που σας ενοχλεί ρε ξεδιάντροποι αυτής της Χώρας ; Δεν παριστάνω τον Πιστό Χριστιανό , δεν παριστάνω τον παθιασμένο με τη Θρησκεία . Αλλά το δικαίωμα να πιστεύεις , το δικαίωμα να ελπίζεις , το δικαίωμα να παρακαλάς τον Θεό σου να σε κάνει καλά στην υγεία του , από ποιον πρέπει να πάρεις σχετική άδεια για να το ασκήσεις ; Δεν θέλετε να κάνετε το Σταυρό σας ρε ξεδιάντροποι , μην το κάνετε , δεν θέλετε να πιστεύετε , δικαίωμά σας είναι . Αλλά αφήστε με , δώστε μου τουλάχιστον το δικαίωμα, να ελπίζω, να πιστεύω.

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ζώης Κολιός 

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus