Διυλιστήριο: VIDEO - Καμμένος : ''Σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια''

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

VIDEO - Καμμένος : ''Σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια''


Μέσα από τη συχνότητα του realfm 97.8 σήμερα στις 14/5/2015 ο Πάνος Καμμένος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Τσίπρα. Την κυβέρνηση αυτή που πήρε λαϊκή εντολή να σταματήσει τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια».

«Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως. Όπως σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου,Αν υπάρξει καλή θέληση από την μεριά της Ευρώπης, να υπάρξει συμφωνία.

Εχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς, στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις, συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρξει καλή θέληση από τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχθούν», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τόνισε:

«Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές».

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus