Διυλιστήριο: Παππάς: Ορισμένοι κύκλοι στη Γερμανία διακινούν σενάρια Greixt

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Παππάς: Ορισμένοι κύκλοι στη Γερμανία διακινούν σενάρια Greixt


Κύκλους από τη Γερμανία, με την υποσημείωση ότι δεν βρίσκονται γύρω από την καγκελαρία, υπέδειξε ως διακινητές σεναρίων Grexit ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ο κ. Παππάς δήλωσε ότι «ειδικά αυτή την ώρα δεν βοηθά καθόλου αν ορισμένοι κύκλοι από τη Γερμανία, όχι όμως γύρω από την καγκελαρία, επαναφέρουν και διακινούν σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ».

Ο κ. Παππάς είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει προσέλθει στις διαπραγματεύσεις με ειλικρινή διάθεση για την εξεύρεση λύσης και σημείωσε ότι οι ακραίες φωνές που δεν θέλουν λύση, θα υποστούν μοιραία την απομειώση του πολιτικού τους βάρους.

Επεσήμανε ακόμη ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί συνολική λύση, και ότι δεν κάνει καλό σε κανέναν να υποκρινόμαστε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν επιτυχές.

«Δεν συνιστά η συμφωνία της Ελλάδας με τα λάθη του παρελθόντος, πρόοδο των συνομιλιών. Άλλο πρόοδος και άλλο συμφωνία στα λάθη του χθες», τόνισε ο κ. Παππάς.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus