Διυλιστήριο: VIDEO- ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ο Στουρνάρας- «Δεν παραιτούμαι από την ΤτΕ! »

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

VIDEO- ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ο Στουρνάρας- «Δεν παραιτούμαι από την ΤτΕ! »


Το Διυλιστήριο λέει : ... 
1.Ακούστε το video για όσους ακόμα πιστεύουν ότι η Τράπεζα της Ελλάδας ανήκει στην Ελλάδα. Όπως λένε πια όλοι, είναι ανεξάρτητη, και το ερώτημα είναι ποιος διορίζει τον Διοικητή ?? Και για όσους πουν οι μέτοχοι να μας πουν και ποιοι είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας.
2. Στο video ο Στουρνάρας λέει ότι έχει καλές σχέσεις με την κυβέρνηση αλλά συγχρόνως έχει καιρό να μιλήσει με τον πρωθυπουργό. Πως μπορεί να δουλέψει μια οικονομία αν η Βασική Τράπεζα δεν μιλάει με τον πρωθυπουργό.
3. Ποιοι δεν αφήνουν τον Στουρνάρα να παραιτηθεί ;  Μήπως οι ίδιοι κύκλοι που αναφέρετε ο Παππάς που διακινούν σενάρια Grexit (εδώ); 

Απάντηση στις βολές που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και είπε ότι συνεργάζεται αρμονικά με την κυβέρνηση, για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα.

Τη θέση ότι η κυβέρνηση σέβεται την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος εξέφρασε, από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Σε καμία περίπτωση ως υπουργός Οικονομικών δεν πρόκειται να παραβιάσω την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδας και να σχολιάσω καν τον τρόπο που επιτελεί το έργο της, αλλά θα έπρεπε να λειτουργεί και από την αντίθετη μεριά. Θα έπρεπε και η ΤτΕ να σεβαστεί την ανεξαρτησία από τη δική της μεριά και να μην παρεμβαίνει με σχόλια για το κυβερνητικό έργο» σημείωσε μιλώντας στη Βουλή, ο Γιάνης Βαρουφάκης.



http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus