Διυλιστήριο: Γιατί απέσυρε την ερώτηση ο Νικολόπουλος για τον Παπαθανάση ;

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Γιατί απέσυρε την ερώτηση ο Νικολόπουλος για τον Παπαθανάση ;

Επισκεπτόμενοι το site της Ελληνικής Βουλής, διαβάσαμε ότι ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, είχε θέσει ερώτημα για κακοδιαχείριση στις Κρατικές συγκοινωνίες και τους λόγους της αποπομπής του κύριου Παπαθανάση (Νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ) από την διεύθυνση του Κρατικού Φορές Συγκοινωνίων.

Αργότερα, με λύπη μας, διαπιστώσαμε ότι ο κύριος Νικολόπουλος απέσυρε την ερώτηση αυτή. Γιατί ; Ποιες πιέσεις δέχθηκε, αν δέχθηκε και από ποιους; Τα ερωτήματα που έχει θέσει είναι εύλογα και άραγε θα απαντηθούν από κανένα ; Τι έχει να πει, ο νέος Γενικός Διευθυντής για τους λόγους της αποπομπής του ;  Τι έχει να πει για την απόσυρση της ερώτησης ;     

Δείτε ΕΔΩ την ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφία της απόσυρσης της συγκεκριμένης ερώτησης


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus