Διυλιστήριο: Δεν θέλει να βλέπει Σταυρό ο... Σταύρος: Το "προοδευτικό" ΠΟΤΑΜΙ κατά της απόφασης να τοποθετηθεί Σταυρός στην Ροτόντα της Θεσσαλονίκης!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Δεν θέλει να βλέπει Σταυρό ο... Σταύρος: Το "προοδευτικό" ΠΟΤΑΜΙ κατά της απόφασης να τοποθετηθεί Σταυρός στην Ροτόντα της Θεσσαλονίκης!



Μια απίστευτρη ανακοίνωση εξέδωσε το "προοδευτικό" ΠΟΤΑΜΙ κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με αφορμή την απόφασή του να δώσει την άδεια για την τοποθέτηση... χριστιανικού σταυρού στην Ροτόντα, ένα από τα μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Δεν θέλει να βλέπει μάλλον Σταυρό ο Σταύρος! Μήπως να τον αφαιρέσουμε και από την Ελληνική Σημαία;

Το Ποτάμι κατηγορεί τον κύριο Μπαλτά πως με την κίνησή του αυτή επιχειρεί «να προσεταιριστεί την ψήφο των θρησκόληπτων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο απίθανος κόσμος του κ. Μπαλτά

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη λογική του Υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος υποτάσσει μνημεία της παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες με στόχο να προσεταιριστεί την ψήφο των θρησκόληπτων.

Η παραχώρηση για μία φορά το μήνα του Ρωμαϊκού μνημείου (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco) για τέλεση λειτουργίας, μας θυμίζει τα αξέχαστα μνημόσυνα για το Μέγα Αλέξανδρο και το πέταγμα στεφανιών επάνω σε κόκκινα χαλιά στρωμένα σε ξύλινα σανίδια του συνάδελφού του κ. Καμμένου στη θάλασσα για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Κάποιος θα πρέπει να πει στον κ. υπουργό ότι η Θεσσαλονίκη έχει απομακρυνθεί από τη γραφικότητα τα τελευταία χρόνια».

Η απάντηση από την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

«Είναι φανερό ότι το Ποτάμι θέλει να εξοβελίσει ο,τιδήποτε σχετίζεται με την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του λαού μας. Με κάθε τρόπο επιδιώκει να αποκοπεί ο ελληνικός λαός από τις ρίζες του στο όνομα του νεφελώδους ψευδοπροοδευτισμού και του «δήθεν».

Το εθνομηδενιστικό Ποτάμι επιδιώκει να ξεριζώσει τις αξίες στις οποίες ακουμπά διαχρονικά ο ελληνικός λαός. Δεν θα τα καταφέρει.


Έτσι όπως ...ρέει το Ποτάμι όμως, θα καταλήξει σε αποξηραμένη κοίτη».


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus