Διυλιστήριο: VIDEO - Απαράδεκτο video για την συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

VIDEO - Απαράδεκτο video για την συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών



Ο στόχος του νόμου που πέρασε πριν λίγο καιρό στην βουλή δεν ήταν το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Ο στόχος από το προσχέδιο νόμου ήταν η υιοθεσία παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια. Ο στόχος δεν επετεύχθει λόγω των αντιρρήσεων του κυβερνητικού εταίρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έτσι καταλήξαμε μόνο στον νόμο του συμφώνου συμβίωσης.

Φυσικά ο στόχος συνεχίζει να υφίσταται. Έτσι το σύστημα, καθημερινά πια, προσπαθεί να μας βομβαρδίσει με απόψεις, αυτών που πιστεύουν στον στόχο αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το απόσπασμα από την συγκεκριμένη εκπομπή του Mega.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο video, είναι το παιδάκι του ετερόφυλου ζευγαριού που βλέπει την φίλη του ομόφυλου ζευγαριού να φεύγει με τους ''γονείς΄΄ της και αισθάνεται λυπημένο.

Γιατί άραγε ;

Δείτε το video και την αγωνιώδη προσπάθεια των παρευρισκομένων να μας επηρεάσουν, εμφανίζοντάς το κάτι σαν φυσιολογικό και πολύ περισσότερο ρίχνοντας ευθύνες στους γονείς, ότι επηρεάζουν τα παιδιά τους. Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν είναι κάτι φυσιολογικό, γιατί πρέπει να μας κάνουν να νουθετήσουμε την άποψή τους και έμφυτα δεν το θεωρούμε φυσιολογικό ;





http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus