Διυλιστήριο: Εισαγγελείς ερευνούν τον κ. Stoiximan.gr για φοροδιαφυγή 35εκ.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Εισαγγελείς ερευνούν τον κ. Stoiximan.gr για φοροδιαφυγή 35εκ.


Εισαγγελείς ερευνούν τον κ. Stoiximan.gr για φοροδιαφυγή 35εκ.

Δήλωνε στην Ελλάδα 20.000 για να εισπράττει τα επιδόματα και διακινούσε εκατομμύρια σε offshore Μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σύμφωνα με τις αποκαλύψει εδώ και μήνες από το olympia.gr, ερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς του ΣΔΟΕ (ή όπως αποκαλείται πλέον ΥΕΔΔΕ) και αφορά ποσά ύψους €35.000.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρίδη, ερευνάτε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης που είναι ιδιοκτήτης του stoiximan.gr (κι άλλων ιστοτόπων όπως το huffingtonpost.gr, sport24.gr, oneman.gr κ.α) και δόθηκε εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο ελεγχόμενος απέκτησε δραστηριότητα στην Ελλάδα και διακίνησε μαύρα περί τα 35 εκ. τα οποία επιχείρησε μέσω σειράς εμβασμάτων σε ξένες εταιρίες του να τα ξεπλύνει και να τα νομιμοποίησει.

«Μέσω της ελεγχόμενης από αυτόν εταιρείας Nomato Investment Ltd εδρεύουσα στην BET & WIN εισέπραξε το διάστημα 2003-2005 περίπου τα 8 εκ. μερίδιο από την εκμετάλλευση του betoto.com ως συνέταιρος στην Ελλάδα του Αυστριακού BET & WIN. Ένα άγνοια της αυστριακής εταιρείας, ο Μαρής παραχώρησε το 20% των μετόχων στον Γεώργιο Δασκαλακη, τότε εκπρόσωπο της BET & WIN στην Ελλάδα».

«Μέσω της Nomato το 2005 εισέπραξε 18,5 εκ. ως τίμημα αποζημίωσης, εξαγοράς του μεριδίου του από την BET & WIN για την ως άνω δραστηριότητα του».

Και δεν έμεινε εκεί. Έριξε στην διαφημιστική αγορά ακόμη 10 εκ. για την BET & WIN, άλλα «τυχαία» το μεγαλύτερο μέρος των διαφημίσεων πήγε στις ιστοσελίδες των δικών του συμφερόντων!

Ο ίδιος βέβαια δήλωνε εισόδημα 20.000-30.000!

Πολλά μάλιστα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με αποκαλύψεις για αυτήν τη δραστηριότητα «εξαφανίστηκαν» στην πορεία!

Πηγή boxnews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus