Διυλιστήριο: Δονούσα: Εγκαίνια νηπιαγωγείου που έχτισε η ΜΟΜΑ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Δονούσα: Εγκαίνια νηπιαγωγείου που έχτισε η ΜΟΜΑ



Το νηπιαγωγείο στη Δονούσα εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ήταν μια υπόσχεση που είχε δώσει ο ίδιος στους τοπικούς φορείς στις 11 Δεκεμβρίου 2015, οπότε είχε επισκεφθεί τα νησιά της άγονης γραμμής - Φολέγανδρο, Σίκινο, Θηρασιά, Ανάφη και Δονούσα - ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Το νηπιαγωγείο κατασκεύασε η διακλαδική διοίκηση κατασκευής έργων ειδικού σκοπού ΔΙΔΕΡΓΩΝ (πρώην ΜΟΜΑ).

Απευθυνόμενος στους κατοίκους του νησιού, ο κ. Καμμένος παρατήρησε: «Δεν κάνουν μόνον οι Ένοπλες Δυνάμεις εθνικό έργο, εθνικό έργο κάνετε κι εσείς που κατοικείτε στα νησιά μας και ιδιαίτερα στα μικρά νησιά που δεν παρέχουν όλα εκείνα που μπορεί κανείς να έχει σε μία μεγάλη πόλη. Η παραμονή σας στο νησί, οι γεννήσεις των παιδιών, είναι ένα μήνυμα ότι το Αιγαίο, τα νησιά μας που κατοικούνται χιλιάδες χρόνια, δεν θα εγκαταλειφθούν ποτέ».

«Όσοι περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερο μας φοβούνται, γιατί εμείς υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας, τα σπίτια μας, τις οικογένειές μας και την ιστορία μας. Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να δώσουμε τίποτα και σε κανέναν» διεμήνυσε ο Π. Καμμένος.

Στη συνέχεια, ο υπουργός επισκέφθηκε την Αμοργό όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ν. Φωστιέρη και τοπικούς φορείς.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Πηγή left.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus